reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

Zawaansowana ciąża? Kuzyn mojego mężczyzny dzisiaj zapytał, które z nas właściwie jest w ciąży. Bo Chyba T. w bardziej zaawansowanej. Tłumaczyłam go, że każdy mężczyzna, którego partnerka jest w ciąży ma przynajmniej jeden symptom ciąży, no i T. to chyba właśnie ten brzuszek:laugh2:

reklama
Mój Ł od kiedy wie, że będzie tatusiem dostał takiego brzuchola, że chyba dopiero w 9. mc uda mi się go prześcignąć... Nie wspominając juz o jego zachciewajkach:-D

U mojego jest to samo - zachciewajki, podjadanie - a to ciasteczko, a to lodzik :-D....a brzuch rośnie.

A co do mojej "zaawansowanej" ciąży to panią zmyliła moja kiecka odcinana pod biustem i oczywiście brzuch który już się zaczyna w tymże miejscu ;-)
A jak zjem coś wzdymającego (czyli praktycznie wszystko:dry: oprócz pomidora) to dopiero mam brzucho...:szok:

ale nie ma co:) bluzeczki odcinane pod bistem, czy takież sukienki, optycznie powiększają nam brzuchy:) wiem po sobie i po kreacji w jakiej byłąm na weselu w czerwcu...wyglądałam niby ładnie, ale jednak jak słoń tuż przed rozwiązaniem:D

Wiem, że brzuch wygląda w takich bluzkach i sukienkach na większy, ale jest mi w nich najwygodniej. Materiał leży sobie spokojnie na brzuchu, nic nie podjeżdża do góry i nic nie trzeba co chwilę poprawiać.

Witam,

ale rośniemy ;-)

brzuszki świetne i dość pokaźne u nas stanął w miejscu cały czas taki sam ... w poniedziałek idę do lekarza i mam nadzieję dowiedzieć się w końcu kto tam mieszka :-)

hej,
Ja jestem w 16tc i jeszcze nie mam brzucha... wygadam jakbym miała wzdęcia...jak zresztą widać na załączonym obrazku.:-D Gdyby nie wspomniane sukienki i bluzki to by nikt nie zauważył, że jestem w ciąży. A podobno w 2 ciąży brzucholek jest szybciej dorodny. No nic, najważniejsze żeby bobo było zdrowe:)

reklama
Do góry