reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

Bodzinka nie martw sie skoro to tez przytycie po lekach to to moze nie bedziesz za bardzo rosnac a tylko sie napinac :) w sensie ze brzuszek sie napnie, strasznie Ci wspolczuje choroby, mam nadziej ze nie bedziesz musiala sie faszerowac lekami, zawsze jest to forum wiec mozesz sie wygadac a poza tym z tego co widze masz fajna rodzinke wiec jest dodatkowe oparcie

ps ja bym chciala miec blizniakii jaaa ale by bylo fajnie:) jeden porod i dwoje :)

reklama
A ja powiem szczerze, ze nie chciałabym miec blizniakow - wiem ile to roboty z jednym a zdwoma... uuu nie wyobrazam tego sobie ;p

A ja bym chciała bliżniaki teraz, bo mam wprawe:-D:-D:-D
Mam nadzieje, ze będe sie tylko napinać ale podobno w kolejnej ciąży brzuch jest większy a ja byłam ogromna z Lolinem...

sdc10563c.jpg

Wy to macie takie śliczne brzusie, a ja jeszcze nie mam co pokazywać, ale mam nadzieję, że jeszcze chwilkę i umieszczę tu swój brzusio

Vileyka masz śliczny brzusio, wspominałaś że to drugi bobas w drodze. Ile miesięcy/lat ma twoja pociecha?

Joamar- ja tez nie mam co tu jeszcze pokazywać , ale chciałam mieć pamiątkę- więc pstryk! zdjęcie zrobiłam i dodałam :) W pierwszej ciąży nie raz wracałam do podobnych zdjęć i intensywnie się głowiłam " ja byłam taaaaaka szczupła.. niemożliwe" hehehe

reklama
ja jeszcze żadnych brzuszkowych zdjęć nie robię poczekam aż się mój brzusio bardziej zaokrągli a raczej jak te krągłości zaczną bardziej ciąże przypominać :-):-)

Do góry