reklama
Melanie to masz problemik z tym mlekiem skoro ono takie niedobre.
A Łukasza tez wczoraj wysypało i nie wiem od czego. Napiłam się herbatki cytrynowej z Ekolandu, ale juz wcześniej piłam i nic nie było i zjadlam kaszkę. I powróciła nam ciemieniucha. Łukaszek ma cała główkę w skorupce. Ręce mi juz opadają.
A Łukasza tez wczoraj wysypało i nie wiem od czego. Napiłam się herbatki cytrynowej z Ekolandu, ale juz wcześniej piłam i nic nie było i zjadlam kaszkę. I powróciła nam ciemieniucha. Łukaszek ma cała główkę w skorupce. Ręce mi juz opadają.
to widze ze nie tylko moja martyna beka jak dorosla osoba
a u nas nawet po odbiciu jej sie ulewa i juz nie mam patentu na to :
:
:
Aniulka biedactwo ja tez jeszcze walcze z ciemieniucha na glowie ma w 2 miejscach a na bozce tak jak mi mowilas robilam i 0 ciemieniuchy i taka ladna buzka
a u nas nawet po odbiciu jej sie ulewa i juz nie mam patentu na to :
Aniulka biedactwo ja tez jeszcze walcze z ciemieniucha na glowie ma w 2 miejscach a na bozce tak jak mi mowilas robilam i 0 ciemieniuchy i taka ladna buzka
miyu pisze:jaką, kiszoną czy gotowaną? Ja się trochę boje bo mnie po kapuście zawsze wzdyma :/
każdą, bo lubię. I łazanki jadłam wczoraj i kapuśniak i było ok
Grooha to tylko pozazdroscic ;D
Milenka tez ladnie odbija, ale nadal jej sie ulewa, z tym ze juz nie tak czeso jak przedtem
u nas wysypka (odpukac) znika z buzki, czasami sie zaczerwienia na kilka godzin i znow znika
na raczce skorka coraz mniej szorstka, moze to od tego ze zmienilam oliwke z bambino na Skarb Matki w zelu
podobno ciemieniuszka powraca nawet i w 6 m-cu,
Milenka tez ladnie odbija, ale nadal jej sie ulewa, z tym ze juz nie tak czeso jak przedtem
u nas wysypka (odpukac) znika z buzki, czasami sie zaczerwienia na kilka godzin i znow znika
na raczce skorka coraz mniej szorstka, moze to od tego ze zmienilam oliwke z bambino na Skarb Matki w zelu
podobno ciemieniuszka powraca nawet i w 6 m-cu,
M
Melanie
Gość
narazie nie kupie tego nutramigenu
zjadłam kawałek sernika i nic Parisce nie wyszło :
ma ładną gładką buźkę
od ponad tygodnia ma niewielką wysypkę na dekoldzie
myślałam, że po wizycie u alergologa coś więcej będę wiedziała a w sumie czuje sie jeszcze bardziej głupia w tym temacie
i myslę, że póki co ten nutramigen nie bedzie nam potrzebny bleeee

zjadłam kawałek sernika i nic Parisce nie wyszło :
ma ładną gładką buźkę
od ponad tygodnia ma niewielką wysypkę na dekoldzie
myślałam, że po wizycie u alergologa coś więcej będę wiedziała a w sumie czuje sie jeszcze bardziej głupia w tym temacie
i myslę, że póki co ten nutramigen nie bedzie nam potrzebny bleeee
wiesz Melanie, nutramigen śmierdzi i jest niedobry, ale niektóre dzieci go piją normalnie np. mojej koleżanki synus pije sam nutramigen, może tylko dorosłym tak nie smakuje.nieby jest dobry ma duzo witaminek i składników odżywczych.poza tym zapobiega wszelkim alergiom pokarmowym no i kolce.
kiedys pisałam że Rozalcia też ma troszke wysypke na dekolcie i wtedy Aniulka sugerowała potówki i tak też mi się wydaje, pytałam pediatry ale nie była pewna czy to potówki czy skaza. cholerka jak się czepili tej skazy to już normalnie każde dziecko ma skazę, no przeciez to nienormalne.
kiedys pisałam że Rozalcia też ma troszke wysypke na dekolcie i wtedy Aniulka sugerowała potówki i tak też mi się wydaje, pytałam pediatry ale nie była pewna czy to potówki czy skaza. cholerka jak się czepili tej skazy to już normalnie każde dziecko ma skazę, no przeciez to nienormalne.
tunia pisze:wiesz Melanie, nutramigen śmierdzi i jest niedobry, ale niektóre dzieci go piją normalnie np. mojej koleżanki synus pije sam nutramigen, może tylko dorosłym tak nie smakuje.nieby jest dobry ma duzo witaminek i składników odżywczych.poza tym zapobiega wszelkim alergiom pokarmowym no i kolce.
Tunia ja mam podobny problem. Od kilku dni Łukasz ma wysypke na dekolcie. Myślałam że to potówki ale mu się nasiliła i dzisiaj wygląda jak pokrzywka. i dostał strasznie suchą skórkę na rączkach i tez go tam coś obsypało. Chyba się wybiorę jutro do lekarza bo juz nie mam pomysłow co robić. Ciekawe czy mi też zasugerują skazę???? Ja mlecznych produktów jem niewiele bo nie lubię ale od czasu do czasu coś tam zjem i nigdy nie było problemu ale dzisiaj?? Łukasz wyglądał okropnie. Ale na buźce nie miał ani jednej krostki. Już nic nie wiem :
reklama