A ja właśnie jem torcik czekoladowy specjalnie dla mnie zrobiony i mam tylko nadzieję, że mój synek nie jest na czekoladę uczulony : Jak go niedługo wysypie, to zrezygnuję najwyżej z czekolady. Ciężko tak odrazu ze wszystkiego rezygnować :
reklama
Moj Ivulo tez ma skaze....napoczatku dietki mamusia scislej przestrzegala, teraz pozwala sobie na roznosci....i czekoladka i ciastko z bita smietana i kawusia ze smietanka a Ivulo ma czasem kilka pojedynczych krostek ale poza tym innych objawow brak.
A moze moja dzdzi juz ze skazy wyrosla i niepotrzebnie go nutramigenem maltretuje( raz dziennie dostaje bo mamusia ma wieczorem ze malo mlika)
Co o tym myslicie? czy nie powinno go porzadnie wysypac po takich pysznosciach w dietce mamusi? A moze te pojedyncze krostki to jeszcze skaza?
A moze moja dzdzi juz ze skazy wyrosla i niepotrzebnie go nutramigenem maltretuje( raz dziennie dostaje bo mamusia ma wieczorem ze malo mlika)
Co o tym myslicie? czy nie powinno go porzadnie wysypac po takich pysznosciach w dietce mamusi? A moze te pojedyncze krostki to jeszcze skaza?
kangurki
Fan(ka)
wiem ze to jest gdzies tu napisane, ale nie chce mi sie czytac calego watku, a nigdy tu nie zagladalam jakie objawy moze miec skaza bialkowa???Bo Maks ma ostatnio czerwone policzki, moja mama mowi ze to moze byc skaza, ale on w ogole przeciez mleka nie je...
siwasek
Fanka BB :)
Ineczko a ty zapobiegliwei tego nie jesz czy wiesz ze mala ma na to uczelenie ??? ???Ineczka pisze:rety, a u mnie w lodowce maz zostawil kawalek tortu czekoladowego
wyobrazcie sobie jak cierpie przechodzac kolo tego, nawet lodowki juz nie otwieram
nakupilam bananow i wcinam, ale tamten widok wraca jak sen o cudnym seksie ;D
ja juz wcinam dokladnie wszystko...co mi sie napatoczy...juz nieczego nie omijam ;D ;D ;D
M
Melanie
Gość
kangurki mojej koleżanki synek ma tez takie policzkii najpierw przeszedł na nutramigen ale poprawy nie było, wiec wrócili na zwykła mliko
a potem okazało sie, że to poprostu taka wrażliwa skóra i ma jakiś tam krem na AZS :
Paris od czasu do czasu tez ma takie policzki
a potem okazało sie, że to poprostu taka wrażliwa skóra i ma jakiś tam krem na AZS :
Paris od czasu do czasu tez ma takie policzki
Siwasku, ustalilismy juz ze Milenka ma uczulenie na rzeczy z krowki, pomidory i chyba konserwanty (wedliny, soki kartonowe, jedzenie z puszek itp)siwasek pisze:Ineczko a ty zapobiegliwei tego nie jesz czy wiesz ze mala ma na to uczelenie ??? ???Ineczka pisze:rety, a u mnie w lodowce maz zostawil kawalek tortu czekoladowego
wyobrazcie sobie jak cierpie przechodzac kolo tego, nawet lodowki juz nie otwieram
nakupilam bananow i wcinam, ale tamten widok wraca jak sen o cudnym seksie ;D
ja juz wcinam dokladnie wszystko...co mi sie napatoczy...juz nieczego nie omijam ;D ;D ;D
a ten tort byl z mlekiem w proszku robiony
czekolada jej nie szkodzi, ale tylko gorzka
wysypala ja tez kiedys jak zjadlam zupe z odrobinka selera
ja tez jem rzeczy wzdymajace (kalafiory, fasolki, groch, soczewice itp.), kwasne (uwielbiam kiszone ogorki)
reklama
kangurki pisze:wiem ze to jest gdzies tu napisane, ale nie chce mi sie czytac calego watku, a nigdy tu nie zagladalam jakie objawy moze miec skaza bialkowa???Bo Maks ma ostatnio czerwone policzki, moja mama mowi ze to moze byc skaza, ale on w ogole przeciez mleka nie je...
Kamila tez tak miała i to nie była skaza
Może to być Kangurku nadwrażliwość skóry. Kama miała zapalenie skóry .
Nieee, to nie skaza