reklama
maxin ja mam znajomego w londynie jest tam od dwóch lat mieszka na południowych
obrzeżach miasta niestety zapomniałam jak sie nazywa ta dzielnica i mam go zamiar odwiedzić
tylko jakoś wolnego w pracy nie moge dostać, a poza tym teraz tam sie trochę niebezpiecznie zrobiło.......
tak ogólnie to w londynie dużo polaków??
pozdrowienia
obrzeżach miasta niestety zapomniałam jak sie nazywa ta dzielnica i mam go zamiar odwiedzić
tylko jakoś wolnego w pracy nie moge dostać, a poza tym teraz tam sie trochę niebezpiecznie zrobiło.......
tak ogólnie to w londynie dużo polaków??
pozdrowienia
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Lubelsie pozdrawia
K
Kiciara
Gość
polecam Jelitkowo, w miare tanio a bardzo blisko morza a pogoda ma byc piekna
A
Agnezzz
Gość
A ja byłam ostatnio w Sopocie i jak się okazało 50 metrów od Gdańska Jelitkowo.... no i gdybym wiedziała, że tam tanio, bo w Sopocie to ceny koszmarne
Ja wąłsnie mama wybrać gdzie jedziemy na wakacje...Zbieramy sie pomału..i wypatrujemy, gdzie pogoda??..Właśnie szukam gdzieś miejsć blisko Sopotu..bo zachodnie wybrzeże znam już jak własna kieszeń ..a jak wrócę..tescik..no i zobaczymy co tam urosło
no KA milka masz racje troche w Londynie sie goraco zrobilo,codziene jakies akcje to szukaja terrorytow,a to zamykaja drogi bo cos znalezli,trzy tygonie i caly czas cos nowego sie dowiadujemy.ja Przyjechalm tutaj i nie bylam rasitka,ale sie nia stalam,nie toleruje czarnych,bo sa niewychowani,zawsze krzycza i chca miec ostatnie slowo,wylgarni i agresywni,do dzungli tam skat przyjechali,bo nie potrafio sie zachowac jak ludzie,tylko jak MALPY,a teraz przyszla czas na Muzulmanow,nie mam nic do nich,ale uwazam,ze ich religia jest chora,usprwiedliwiaja wszystko,ze tak im kaze ALLACH i slepo wierza w przybudcow,co za okropny narod,zyja tylko po to aby byc ofiarami Swietej Wojny.
A co do polakow w Angli jest ich duzo,najwiecje zaobserwowac mozna w wakacje,ale duzo jest rodakow,tylko szkoda,ze sie razem tak w kupie nie trzymamy,kazdy patrzy na innego czy czasem nie ma lepiej i ocenia,zazdrosc i obluda,kto cie wykoleguje najczesciej tutaj? Polak i to takie przykre :-[
A co do polakow w Angli jest ich duzo,najwiecje zaobserwowac mozna w wakacje,ale duzo jest rodakow,tylko szkoda,ze sie razem tak w kupie nie trzymamy,kazdy patrzy na innego czy czasem nie ma lepiej i ocenia,zazdrosc i obluda,kto cie wykoleguje najczesciej tutaj? Polak i to takie przykre :-[
reklama
Podziel się: