reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Skąd jesteśmy ?

Skąd do nas klikasz?

• Wszystkich głosujących
    311
reklama
maxin78 pisze:
Moja mam mieszka na Acton Town niedaleko ciebie,dlugo juz jestes? ;)

6 lat :)
fajnie ci, masz mame tutaj :)

maxin78 pisze:
czy juz sie staracie o fasolke,bedziesz chcial rodzic jak cos w Londyne?pzdr

wlasnie zaczelismy sie starac :) i ja mam nadzieje na szybkie zafasolkowanie. w koncu jestesmy 5 lat po slubie to i czas najwyzszy ;)
a mysle ze bede rodzic tutaj :) mialam chwilowe watpliwosci, ale mysle ze nie taki diabel straszny jak go maluja ;)

ja tez tak uwazam,ja z mezuskiem 9 lat i swierzo po slubie ;D i czas na dzidzi ;D ;D ;D ,boje sie troche porodu tutaj ale tez bede chciala wyhowac

jak mozna sytac co tutaj robisz?pzdr

Kiciara pisze:
O! Na wstepie witam wszystkich :D

Widze ze jest kilka osob z Gdanska :D

ja uwielbiam tam spędzac wakacje... no ale w tym roku nicki z wakacji... w Gdańsku jak bywałam to zawsze starałam się w okresie jarmarku dominikańskiego....

powiem ci we ja tez musze czekac do wrzesnia jade wypoczac i bardzo chce skoczyc nad morze,moze polecisz gdzies fanje nowe dla mnie miejce?

maxin78 pisze:
ja tez tak uwazam,ja z mezuskiem 9 lat i swierzo po slubie ;D i czas na dzidzi ;D ;D ;D ,boje sie troche porodu tutaj ale tez bede chciala wyhowac

jak mozna sytac co tutaj robisz?pzdr

dlugi staz :D gratuluje :)
pracuje dla bardzo malutkiej firmy i zajmuje sie dystrybucja ich prodoktow. nie mylic z domokrazca ;)
ja tez sie boje porodu, szczegolnie po tym, jak mojej kolezanki dziecko zmarlo tutaj przy porodzie :( nie potrafili jej uratowac :(
a z drugiej strony nie bede sobie mogla pozwolic na dlugi okres macierzynskiego i nie bardzo sobie wyobrazam podroz z 3.5 miesiecznym dzeickiem.... :-[

Moze znajdziesz pomoc do maluszka,albo moze przejdz na pol etatu jezeli jest to mozliwe?Ulozy sie jakosc nie ma co na razie patrzec do przodu powoli wszystko sie ulozy ;D

reklama
maxin78 pisze:
Moze znajdziesz pomoc do maluszka,albo moze przejdz na pol etatu jezeli jest to mozliwe?Ulozy sie jakosc nie ma co na razie patrzec do przodu powoli wszystko sie ulozy ;D

bede chciala zeby moja mam przyjechala na troche do nas, o ile moj maz to zniesie ;)
jak nie to pewnie bede szukac childcare, niestety pol etatu nie wchodzi w gre :(

Do góry