reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Skąd jesteśmy?

Bodzinka jeszcze nie wiem gdzie bede lezec. Mam do wyboru Gliwice lub Zabrze.
Wiem ze lezenie i tak mnie czeka.Nastawiam sie teraz na to psychicznie.Jest mi ciezko ale mus to mus.Zreszta zobaczymy jak to bedzie....

reklama
A ja to chyba nie pisałam skąd jestem :blink:.A jestem z takiego małego miasteczka w woj. opolskim, co się nazywa Głubczyce.Wioska bo wioska, ale nie jest źle :-D.Tzn. prawa miejskie to mamy od 1265 roku, ale ten, kto je nadawał chyba był pijany :rofl2:.
Bodzinka i agnes - ja mieszkam niedaleko Was, bo do Gliwic to mamy ok.60 km a do Zabrza to ok.70 km.
No to musimy zorganizowac jakies spotkanko:tak:

Spotkanko koniecznie byc musi:-)Daj znac jak bedziesz wiedzial, gdzie lezysz.A w Zabrzu w jakim szpitalu??????

7N6Op1.png

SwBs.jpg

czesc ja jestem z krakowa mieszkam tu od 2,5 lat​

reklama
Do góry