reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Skąd jesteśmy?

Bodzinka mam problem z wrastajacym paznokciem u nogi i niestety poleciala ropa i dzis na wymazie wyszlo ze mam gronkowca.Wiec zaczynam antybiotyki i za tydzien zabieg:-( Jestem zdolowana bo lekarz chce mnie zatrzymac w szpitalu az do zdjecia szwow aby wszystko sie dobrze wygoilo i nie wiem jak to bedzie bo ja nie wytrzymam bez swojej malutkiej:sad:

reklama
Agnes no to naprawde niewesolo:-(A ile bedziesz musiala byc w szpitalu?Nie wyobrazam sobie byc bez Karolka gdzies:-(Trzymaj sie dzielnie.

Mam mega dola:-( Gdy tylko o tym pomysle to normalnie placze:sad: W szpitalu mam lezec minimum 7 dni ale ja sobie tego nie wyobrazam. Nie wytrzymam bez malej nawet jednego dnia.Raczej po zabiegu wypisze sie na wlasna prosbe:-( Dzis gdy o tym rozmawialam z tesciowa ta stwierdzila ze powinnam lezec w szpitalu i sie nie wyglupiac bo przeciez z tatusiem malej sie nic nie stanie a ja zachowuje sie jak niedojrzala mamuska:szok: Juz mialam ochote powiedziec jej do sluchu ale sie powstrzymalam, szkoda moich nerwow.

Agnes bądź dzielna...myślę że chociaż spróbuj poleżeć w tym szpitalu. wiem że łatwo mi pisać, ja jak tylko wejdę do szpitala i poczuję ten dziwny "zapach" to mam ciary ale jak mus to mus. tatko też przecież dobrze zaopiekuje się swoim Maluchem. bądź dzielna. trzymam kciuki.....

Agnes to naprawde niewesolo:-(Wspolczuje ci, nie wiem czy bym wytrzymala tyle czasu bez malego.I rozumiem, ze tu nie chodzi o to , ze tata sie nia zle zajmie ale o ta sraszna tesknote.Ale jak mus...Moze sprobuj polezec?Wypisac sie zawsze zdazysz.Wiem, ze to nielatwe i jak sie wypiszesz to z tesknoty i to zrozumiale jest.Ja sie boje takich sytuacji:-(A gdzie bedzisz lezec?W Gliwicach?

Agnes-zdrowia życzę, ale kochana, nie dramatyzuj. Odpoczynek od dziecka dobrze Ci zrobi;-) Wypoczniesz, nabierzesz sił do dalszego wychowywania i zabawy:tak:
My 30.09 jedziemy z mężem na wczasy (9 dni) a do Małej przyjeżdża mama Maćka-zobaczymy....

reklama
A ja to chyba nie pisałam skąd jestem :blink:.A jestem z takiego małego miasteczka w woj. opolskim, co się nazywa Głubczyce.Wioska bo wioska, ale nie jest źle :-D.Tzn. prawa miejskie to mamy od 1265 roku, ale ten, kto je nadawał chyba był pijany :rofl2:.
Bodzinka i agnes - ja mieszkam niedaleko Was, bo do Gliwic to mamy ok.60 km a do Zabrza to ok.70 km.

Do góry