reklama
to masz pole do popisu sama decydujesz kiedy rodzisz nie martw sie napewno nie bedziesz sama na sali wiele dzieci sie rodzi na świecie w Kluczborku grałam w siatkówke miło sie wspomina tamte czasy juz nie dlugo bede żyła tylko moim szkrabem))) pozdrawiam mamuski z Polski
chłopczyka maly rozrabiaka bedzie mam dylemat z imieniem miał byc oskar ale chba zmienie na Oliwier hmm ciezka sprawa
chłopczyka maly rozrabiaka bedzie mam dylemat z imieniem miał byc oskar ale chba zmienie na Oliwier hmm ciezka sprawa
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Kamcia,witaMY kolejna wrzesnioweczke!
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Kamcia my równiez witamy
no moje Maleństwo też tak dokazuje najczęściej po 22 choć ostatnio polubił i porannne pory na baraszkowanie,tak między 5 a 6.
no moje Maleństwo też tak dokazuje najczęściej po 22 choć ostatnio polubił i porannne pory na baraszkowanie,tak między 5 a 6.
pelnapsikus
Zaciekawiona BB
śmierdząca stolica
lilitu1984
Mamusia Synusia
Jestem z Poznania
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hej Lilitu. :-) Zagladaj do Nas czesciej i napisz cos wiecej o sobie i swoim synku. :-) Pozniej,jak bede jeszcze na BB,to napisze do adminki,aby dodala Cie do listy i bys mogla czytac i pisac na naszych ukrytych watkach. ;-) Teraz nie dam rady,bo mam Zuziulke na kolanach,ale,obiecuje,ze pozniej wszystkim sie zajme. :-)
Acha,napisz tez dokladnie,kiedy urodzil sie Twoj synek,ile wazyl,ile mial cm,ile dostal punktow i jaki to byl porod (SN czy CC),a dodam Maciusia do listy wrzesniowych dzieciaczkow. ;-)
Acha,napisz tez dokladnie,kiedy urodzil sie Twoj synek,ile wazyl,ile mial cm,ile dostal punktow i jaki to byl porod (SN czy CC),a dodam Maciusia do listy wrzesniowych dzieciaczkow. ;-)
lilitu1984
Mamusia Synusia
Hm ok
Mam na imię Monika ur.7 sierpnia 1984r w Poznaniu
MAciej urodził sie 2 września 2006 r. Miał 55 cm długości waga 3,720 urodził sie 41 tyg ciąży
(byly zielone wody i dlatego w 1 min mial 7 punktow ale juz w 5 min mial 10 ))
Poród siłami Natury
i tak właśnie pojawiło sie moje najwieksze szczeście
Mam na imię Monika ur.7 sierpnia 1984r w Poznaniu
MAciej urodził sie 2 września 2006 r. Miał 55 cm długości waga 3,720 urodził sie 41 tyg ciąży
(byly zielone wody i dlatego w 1 min mial 7 punktow ale juz w 5 min mial 10 ))
Poród siłami Natury
i tak właśnie pojawiło sie moje najwieksze szczeście
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Lilitu,zaraz dopisze Maciejka do listy wrzesniowych dzieci. ;-) Jeszcze,badz tak dobra,i podeslij mi jakas jego fotke. Tzn. taka jedna z pierwszych - np. ze szpitala. :-) Maam nadzieje,ze bedziecie czesto do Nas zagladac.