Dzięki za odpowiedź, choć ja już aż taka pewna nie jestem... Ten "siusiak" jest inny niż większość w necie, nie ma szerszego końca jak większosć z nich i w dodatku jest do kolan, wielki i gruby jak u dorosłego, a nie dziecka w połowie ciąży... Zastanawia mnie jeszcze to, że ten siusiak dziwnie w głębi ciała się zaczyna, a chyba powinien mieć początek od zarysu krocza, a nie jakby z brzucha? To widać na tych zdjęciach z widocznymi stopami. W dodatku ptaszek jest dziwnie w prawej pachwinie, a nie na środku krocza, co?
Najśmieszniejsze jest to, że wpatrując się w to zdjęcie zauważyłam obok drugie takie samo coś tyle, że mniejsze hehe Same zobaczcie, czy to nie wygląda jak odbicie lustrzane tego niby siusiaka?
Usg to ciekawa rzecz... Można interpretować przeróżnie... Strasznie jestem ciekawa co z tego wyniknie, a najlepsze jest to, że w 16w5d dostaliśmy zdjęcie cipki hehe :
Chyba do końca nie będziemy już w 100% pewni co się urodzi, niezależnie od opinii kolejnych lekarzy, także po prostu czekamy na dziecko :-)
Najśmieszniejsze jest to, że wpatrując się w to zdjęcie zauważyłam obok drugie takie samo coś tyle, że mniejsze hehe Same zobaczcie, czy to nie wygląda jak odbicie lustrzane tego niby siusiaka?
Usg to ciekawa rzecz... Można interpretować przeróżnie... Strasznie jestem ciekawa co z tego wyniknie, a najlepsze jest to, że w 16w5d dostaliśmy zdjęcie cipki hehe :
Chyba do końca nie będziemy już w 100% pewni co się urodzi, niezależnie od opinii kolejnych lekarzy, także po prostu czekamy na dziecko :-)
Załączniki
Ostatnia edycja: