reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

siusiak czy pępowina? pomóżcie :)

U bas wyglądało to jak zdjęcie usg mamolki i gosi z badylem (ciekawy login :)) dokładną płeć poznałam w 23 tyg, a miała być dziewczynka :D

u was wydaje mi się że to pępowina....

reklama
Kiedyś pisałyście o tych wyrostkach :) znalazłam coś takiego hehehe

beztytuu1nw.jpg

beztytuu2ix.jpg

beztytuu3k.jpg

beztytuu4l.jpg

Nieźle podobne :D

ddixi dokładnie tego mi brakowało:)) To samo mówił mój lekarz - póki nie ma jajek nie da się stwierdzić płci (można zgadywać i jest 50%szans:)) stąd tyle chłopczyków,które w późniejszej ciąży zostaję dziewczynkami

Byłam w sobotę na usg połówkowym i okazało się że w brzuszku noszę najprawdopodobnioej córcię!!! :) czyli to na 1 fotce była chyba pępowina ... :)

a oto jak mała panna się do mnie uśmiechała.

dq1.jpg

Jak dla mnie siusiak ;) Na moim usg, dziecko sie bokiem pokazało i cos tam sterczy okrąglego miedzy nogami - jak dla ginki jąderka synusia ale równie dobrze powiększone wargi sromowe u dziewuszki ;) Ach .. ddixxi może następnym razem nam sie poszczęści ;) A co bardziej czujesz? Ja tam cały czas czuję,że to synek będzie i wręcz musiałabym sie przestawiac na dziewczynke jak by było inaczej ;)
Pozdrawiam

Już zaczęłam kupować wyprawkę dla dziecka.. i jak powiedziała mi ze dziewczynka to kupiłam różową pościel.... ale teraz się boję, że pójdę do lekarza i powie mi że jednak chłopak hehe i zastanawiam się, czy tej poscieli nie zamienić na jakąs neutralna :D

U nas co usg to zmiana płci. Do tej pory było 2:2, a teraz 3 głosy lekarzy za chłopcem i 2 za dziewczynką. Wg ostatniego zdjęcia ma być chłopak i raczej nie da sie tego ukryć, poza tym, że wygląda nieco inaczej niż większość siusiaków z netu ;) Dlatego się zastanawiam, czy to nie pępowina? Moja córa do 36tyg miała być chłopcem, wiec może stąd taki niedowiarek ze mnie ;) Z góry dzieki za opinie! ps. lekarz nie miał dopplera niestety, ale był pewien siusiaka :)

21tydz:
Ar12349 modified.jpgAr12349.jpg

Załączniki

• Ar12349 modified.jpg
    Ar12349 modified.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 2 641
  • Ar12349.jpg
    Ar12349.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 2 696
reklama
Do góry