reklama
KarolinaZales
Aktywna w BB
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Jestem z natury z tych stresujących. Mam nadzieję że będzie dobrze ale te paskudne choróbstwo trzyma mnie i nie chce puścić.
@KarolinaZales będzie ok, przykro mi, że jesteś chora. Podrzucam tekst z BB, jak sobie radzić z grypą i przeziębieniem w ciąży, może Ci się przyda. Zdrówka
Manvi
Fanka BB :)
Spokojnie, taka temperatura to jeszcze nie gorączka żeby uspokoić jeszcze bardziej opowiem krótko o mojej pierwszej ciąży na samym jej początku miałam covida, w dodatku w czasach gdy jeszcze w newsach pisało się kto i gdzie zachorował więc doszedł dodatkowy czynnik - ogromny stres i strach o wpływ na rozwój dziecka, bo nie było wtedy żadnych informacji na ten temat. Miałam po 40 stopni gorączki, brak sił przez dwa tygodnie, migreny, zimne poty, brak węchu i smaku i zażywalam leki i substancje zabronione w ciąży - czułam się tak źle, że zapomniałam o braku miesiączki, a starałam się bezskutecznie dwa lata więc nie brałam ciąży pod uwagę Córcia wyszła z tego bez szwanku
KarolinaZales
Aktywna w BB
Dziękuję za odpowiedźSpokojnie, taka temperatura to jeszcze nie gorączka żeby uspokoić jeszcze bardziej opowiem krótko o mojej pierwszej ciąży na samym jej początku miałam covida, w dodatku w czasach gdy jeszcze w newsach pisało się kto i gdzie zachorował więc doszedł dodatkowy czynnik - ogromny stres i strach o wpływ na rozwój dziecka, bo nie było wtedy żadnych informacji na ten temat. Miałam po 40 stopni gorączki, brak sił przez dwa tygodnie, migreny, zimne poty, brak węchu i smaku i zażywalam leki i substancje zabronione w ciąży - czułam się tak źle, że zapomniałam o braku miesiączki, a starałam się bezskutecznie dwa lata więc nie brałam ciąży pod uwagę Córcia wyszła z tego bez szwanku
Podziel się: