reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

No kurde, jak Wy znajdujecie tyle czasu aby tu tyle pisać [emoji6]? Ja przy moich dwóch córeczkach to ledwo zdążę przeczytać a jak się biorę za odpisywanie, to zaraz któraś coś ode mnie chce, młoda to zazwyczaj jeść za to starsza milion pomysłów na minutę.
Ja jeszcze jestem kp.
Tez mam problem z zalogowaniem na zamknięte ale to juz z Dominika pisałam, okazuje sie ze mnie zle wpisała.
Tez wcinam mnóstwo słodyczy . Po ciąży wróciłam do swojej wagi a teraz wstyd... waga poszła w górę [emoji51].
Jutro idę na szczepienie z mała, to pierwsze juz robiłam, teraz chce rotawirusy i ... no wlasnie mam dylemat czy pneumokoki czy meningokoki. Na wszystko na raz boje sie szczepić

reklama
Ja przed ciaza wogole slodkiego nie jadlam bo nie lubialam. W ciazy misialam prawie codziennie cos slodkiego. Myslalam ze po porodzie wszystko wroci do normy a tu dupa.. Czekolade i lody to codziennie bym wpieprzala.

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

Też mam problem z forum zamkniętym, dlatego ze tez późno dolaczylam. Mi położna mówiła że teraz weszły nowe zalecenia i Wit. K nie trzeba podawać

A ja mam mniej niz przed ciaza(wazylam 47,48) OBecnie waga 44.6 kg (tylko ja jestem mala bo mam 162.) Ogolnie nie mam ochoty jesc jak sie u mnie pieprzy cos, a ze ostatnio ciagle to waga leci w dol. Nigdy nie przepadalam za jedzeniem. Zjadam obiady i kolacje i musze jesc z kims, bo sama nie lubie, ale jak ciagle zle to obiadu nie mam kiedy zjesc albo kolacji.
A slodyczy nie jem bo po slodyczach mi cukier szybko do gory lecial bardzo i robilo sie slabo. Juz myslalam nawet czy cukrzycy nie mam. I boje sie nawet jesc slodkie. Bo zamiast mi one sily dodac to ja nieorzytomna chodze po nich.

Ostatnia edycja:
ale wszysz prawie 2x ode mnie łoo no ale fen typ tsk ma, ja zajadam stresy i smutki niestety

mala mnie obudzila, wzielam ja do lozka nakarmic na boku i odplynelam nagle sie budze a ja macham reka w powietrzu tzn wciskam niewidzialna rzecz bo zaczelo mi sie snic ze zakrecam wode w wannie hahah jezu to ten poziom zmeczenia/niewyspania, ze nie wiadomo co sie dzieje

piszac to znowu zaczelam odplywac i przypadkowe literki wciskac [emoji23]

Paper miewam.takie ruchy ręką przez sen. Ostatnio usnelam z butelka jak Igi jadł i mu gdzieś w policzek smoczek wciskalam.

Mayumi to Ty waga piorkowa! Nie to co ja. Wszystko spoko tylko ten brzuch... taka poduche kurde. Ponton czy coś...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mayumi ale ci zazdroszcze tej wagi :) Ja mam 160 cm wzrostu , a waże teraz 63 kg i bardzo źle się z tą wagą czuje. Mnie też ciągnie do słodkiego .Chciałabym ważyć maks 55 kg i mieć chude nogi,ramiona i płaski brzuch :)I żeby jeszcze się to samo zrobiło.

Zaraz ide z małym na usg bioderek, ale leje u nas cały czas więc chyba podjedziemy autem, chociaż blisko mamy.

reklama
Cześć dziewczyny. Mogę do Was dołączyć? Czytam Was od stycznia ale jakoś nigdy nie było czasu żeby się odezwać, teraz jest go jeszcze mniej ale zawsze w wolnej chwili podczytuje forum i pocieszam się, że nie tylko u mnie jest tak ciężko. Jestem Gosia, mama Jasia urodzonego 13.08. Jasiek jest dzieckiem które od urodzenia nie potrzebuje snu więc bywa extremalnie. Jak malutki miał 6 tygodni trafiliśmy do szpitala z powodu krwi w kale, okazało się, że mamy skaże białkową, nietolerancję laktozy i anemię spowodowaną alergią pokarmową. Teraz Jasio pije nutramigen niestety nadal mamy trudności z kupką i kolki. Mimo wszystko Jasio jest wesołym prawidłowo rozwijającym się chłopcem.

Do góry