reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Mika moja miala identyczne krostki i to był trądzik.
Mammyblue . Na wadze tez mi 3kg brakuje i na dodatek tez chrzciny mamy 16 :) i kupiłam dzis sukienke w końcu! Rajstopki wyszczuplajace pozyczam od mamy ona jest fachowcem w takich[emoji14]
Moja tez puszcza głosne bąki ale nie boi sie ich z tym ze czasem ją wybudzają.
Z tym karmieniem to niezłe zamieszanie tez mam wrazenie ze moja ciagle glodna co 2h w dzien krzyk o żarcie a w nocy 7h wytrzymuje. Ogolnie tak ssa smoka jakby była niedojedzona ale na wadze ładnie przybiera takze nie wiem.

Mamakulka ile twoj mały potrafi nie robic kupki? Bo moja tez np 2dni nie robi ale na trzeci dzień zawsze robiła a dziś 4ty dzień kupy nie ma. Spi i je normalnie nie płacze wiec nie wiem teraz czy siac panike??

Jak karmisz samą piersią ro luzik. Igi 7 dni nie robił najdłużej.

Kurde może taki etap z tym mlekiem? U mnie w nocy jakiś kosmos. Zazwyczaj 6 h spał ciągiem minimum 4 drugim a teraz co 2 h max się budzi na pierś. Nie wiem co jest nie halo.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

ja karmie co 1.5h max 2 i dopiero teraz mi zasnela na dluzej niz 3min i to i tak na rekach okropny dzien

aha i wyczyscila cycki oba nie wiem co zrobie jak sie obudzi i bedzie chciala jesc..

ja też mam taki sam leżaczek, niestety nie wibruje, bo wylała sie stara bateria. Młody chichra sie do tych zwierzaków. Na maila posłałam filmik co mój starszy syn kiedyś na nim wyczyniał ;), żeby było wiadomo po co są te pasy ;) + zdjęcie Robercika .
Uwielbiam sezon grzewczy na śląsku ...moi sąsiedzi codziennie wybierają papieża ...:realmad:
071020161951_2.jpg nie ma to jak spacery na świeżym powietrzu :eek:

Załączniki

• 071020161951_2.jpg
    071020161951_2.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry