reklama
Anpio
Fanka BB :)
Witaj Daisy i weraweronika!
Mamakulka, ja cię proszę nie rozklejaj sie bo ty jesteś mega dobrym i pozytywnym duchem tego forum i nie może tu zabraknąć twoich pozytywnych fluidów!
Co do rozstępów to ja smaruje Mustelą bo mi sie sprawdziła w pierwszej ciąży i teraz tez nie mam ani jednego, natomiast powylazilo mi sporo taki wystających ciemnych pieprzyków, wyglada to obleśnie i nie wiem czy jest szansa ze zejdą , ale jak sie ogarnę ze wszystkim po porodzie to muszę do dermatologa z tym pójść.
Papercut, z tym twardnieniem tez tak mam, do tego dochodzi takie nieprzyjemne kłucie na samym dole, szczególnie jak dłużej pochodzę. Wyspać sie to już chyba nie bedzie mi dane, bo kolejna noc fatalna. Wieczorem to mi sie nawet nie chce kłaść do łóżka jak sobie pomyśle ze znowu sie będę przewracać i nie spać.
Mamakulka, ja cię proszę nie rozklejaj sie bo ty jesteś mega dobrym i pozytywnym duchem tego forum i nie może tu zabraknąć twoich pozytywnych fluidów!
Co do rozstępów to ja smaruje Mustelą bo mi sie sprawdziła w pierwszej ciąży i teraz tez nie mam ani jednego, natomiast powylazilo mi sporo taki wystających ciemnych pieprzyków, wyglada to obleśnie i nie wiem czy jest szansa ze zejdą , ale jak sie ogarnę ze wszystkim po porodzie to muszę do dermatologa z tym pójść.
Papercut, z tym twardnieniem tez tak mam, do tego dochodzi takie nieprzyjemne kłucie na samym dole, szczególnie jak dłużej pochodzę. Wyspać sie to już chyba nie bedzie mi dane, bo kolejna noc fatalna. Wieczorem to mi sie nawet nie chce kłaść do łóżka jak sobie pomyśle ze znowu sie będę przewracać i nie spać.
Magdalena T.
Azamamew idź, idź i postaraj bawić się jak najlepiej. Trochę towarzystwa nie zaszkodzi. ;-)
weraweronika
Zaciekawiona BB
Baw się dobrze! A jak będziesz mieć dość to zawsze możesz się przejść na zakupy A mąż niech myśli, że balujesz.Zmykam na spotkanie roku ze studiów, choć mam wątpliwości czy iść. Bo tam będzie po pierwsze elita klasowa, po drugie oni sobie wypiją, a ja przy soczku. Ale idę, bo mąż też sam poszedł wczoraj na piwo, a ja sama cały dzień. Spotkanie jest bez mężów, wiec też sobie pójdę bez niego a on sam będzie sobie siedział.
Ja też marzę żeby się gdzieś przejść, ale już bez brzucha, bez chodu kaczki i spojrzeń ludzi.
Magdalena T.
Anpio u mnie też pieprzyki atakują w ciąży i też o dermatologu myślę kurde. Nawet pod piersiami mam i mnie to wkurza :-/
Dominika81
azamamew - baw się dobrze.
ja się położę. jakiś dziś dziwny dzień.
ja się położę. jakiś dziś dziwny dzień.
Mamakulka
Ja tez mam od cholery pieprzykow teraz. Popieprzona
I na udzie przy pachwinie mam takiego wystajacego. Lekarka nic nie mówi o nim ale mój mąż marudzi ze.on mu się nie podoba.
Kobieto baw się dobrze z soczkiem i juz . Tylko siedź a nie stój bo skończysz jak ja. Wstawiam fotkę.
Stopa jedna tylko puchnie jakby co. Brudna jest bo to od razu po powrocie do domu a byłam w sandalach myje się gdyby ktoś pytal hehe
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
I na udzie przy pachwinie mam takiego wystajacego. Lekarka nic nie mówi o nim ale mój mąż marudzi ze.on mu się nie podoba.
Kobieto baw się dobrze z soczkiem i juz . Tylko siedź a nie stój bo skończysz jak ja. Wstawiam fotkę.
Stopa jedna tylko puchnie jakby co. Brudna jest bo to od razu po powrocie do domu a byłam w sandalach myje się gdyby ktoś pytal hehe
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Dominika81
Mamakulka - moje też tak puchną. ale raczej nie codziennie tylko w upał.
reklama
weraweronika
Zaciekawiona BB
Mamakulka ale Ci spuchła. Nie bolało?
Trzeba było pisać, że to opalenizna, a nie brud
Trzeba było pisać, że to opalenizna, a nie brud