reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

azamamew - uzupełniłam Amelkę beaty :-)
nie mam wszystkich danych, mam nadzieję, że da znać jak będize mogła.
pewnie sierpień się zacznie to codziennie któraś będzie rodzić :-) :)

reklama
A ja narazie ani jednego rozstępu mimo że na wadze już prawie +20.. Smaruje oliwka pod prysznicem i dwa razy dziennie pharmaceris M i teraz zaczęłam też bio oil, az się dziwnie bo mam tendencje do rozstępów. Całe biodra mam w roztepach bo problemach z hormonami a teraz nic, oby tak zostało [emoji1] u nas okropny upał, rozplywam się, chyba już na każdą z nas ta końcówka źle działa. Życzę miłego weekendu! [emoji2]

[emoji173]

ja tez juz nie moge zapachu oliwki z rossmanna, w ogole mam wszystkie pizamki tym nasiakniete doprac nie moge a w 95st sie boje ze wyjme jakies szczatki :D
u mnie dzis 19dni do cc, to prawie 14 jezu zaczynam sie stresowac jakby to conajmniej jutro mialo byc!! nie mogac spac poogladalam porody sn nawet taki z nacieciem mi sie trafil :o i faktycznie na czesci normalnie twarz jest, chorzy ludzie jakby moj taki filmik ze mna wstawil na youtube to bym zabila

A mnie naszła taka myśl ciekawe która będzie ostatnia rozpakowana ;)
No ja mam niby termin na końcówkę (28 sierpień) :p ale wszystkie znaki na niebie i nie tylko wskazują że będzie to pierwsza połowa sierpnia, jak lekarz powiedział że między 8-14 sierpnia ściągnie szew, to pewnie w tych dniach urodzę, przy synu urodziłam w tym samym dniu co ściągnął szew ;)
a ja jeszcze mam plan hihi bo liczę, że wypuści mnie do domu po ściągnięciu szwu
(poprzednio też tak było, szpital mam po drugiej stronie ulicy) no i chciałabym się "poprzytulać" jeszcze z mężem bo post niezły od maja heh, a potem znów połóg conajmniej 6tyg :p

Ja mam rozsrepy na udach i wgl sie nie smaruje nienawidze tego! Nie lubie tego robic i nie lubie byc wysmarowana nic nie poradze. Wszyatko potem sie przykleja jest takie obślizgle hehe no nie zmuszam sie by bym wnerwiona chodzila. Mam caly czas nadzieje ze na brzuchu nie wyjdą ale wiem ze moga nawet dzien przed porodem wiec psychicNie nastawilam sie ze jeszcze moga wyjsc.

Denerwuje mnie kobiety tak sie poswiecaja a rola meska jaka jest ? Walnie plemnika i styka. Moj mnie dzis drazni ja wiem ze on pracuje duzo ale jest sobota to moze w domu troche pomoc bez gadania a nie zawsze jęki bo musi cos zrobic..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Rozstępy to na pewno kwestia genetyczna. Moja mama po jednej ciąży miała całe ciało wysypane :/ No nic trzeba z tym żyć :/

Papercut ale bym chciała tak jak Ty mieć ustalony termin. Jeszcze dwa tygodnie, a ja ciągle się zastanawiam cz to już czy przenoszę. Patrzę na brzuch czy już opadł. Jak chcę pojechać z mężem na zakupy to się zastanawiam czy mi wody nie odejdą :)

Ja mam rozsrepy na udach i wgl sie nie smaruje nienawidze tego! Nie lubie tego robic i nie lubie byc wysmarowana nic nie poradze. Wszyatko potem sie przykleja jest takie obślizgle hehe no nie zmuszam sie by bym wnerwiona chodzila. Mam caly czas nadzieje ze na brzuchu nie wyjdą ale wiem ze moga nawet dzien przed porodem wiec psychicNie nastawilam sie ze jeszcze moga wyjsc.

Denerwuje mnie kobiety tak sie poswiecaja a rola meska jaka jest ? Walnie plemnika i styka. Moj mnie dzis drazni ja wiem ze on pracuje duzo ale jest sobota to moze w domu troche pomoc bez gadania a nie zawsze jęki bo musi cos zrobic..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Mam tak samo od zawsze miałam awersję do wszelkich kremów i balsamów, bo mam tłustą cerę. A co do mężów też mam takie same zdanie, on mówi, że jesteśmy małżeństwem i mamy takie same życie, a to bzdura. U niego nic się nie zmieni dalej ta sama praca, te same ciało. Ja dla niego musiałam zmienić nazwisko (czego do dziś nie mogę przeboleć), miejsce zamieszkania (bo on z miasta ja ze wsi) i wszystko, bo jego praca, bo jego znajomi, bo jego rodzina.

Papercut u mnie to samo z piżamkami :-/ ale wykończe butelkę i potem już nic nie smaruje.
Fakt my się staramy, poświęcamy a panowie nie dość że nie doceniają to jeszcze zero empatii. Z tym plemnikiem się zgadzam :p

reklama
Zmykam na spotkanie roku ze studiów, choć mam wątpliwości czy iść. Bo tam będzie po pierwsze elita klasowa, po drugie oni sobie wypiją, a ja przy soczku. Ale idę, bo mąż też sam poszedł wczoraj na piwo, a ja sama cały dzień. Spotkanie jest bez mężów, wiec też sobie pójdę bez niego a on sam będzie sobie siedział.

Do góry