reklama
niunia102
Fanka BB :)
Cały czas myślę o aniołkowej.mamie wierzę w to że wszystko sie uspokoiło
koronkaa
Aniołkowa mamo mam nadzieje ze dzidzia siedzi w brzuchu ze udało im
Sie zatrzymać porod.
Trzymam mocno kciuki za was.
Sie zatrzymać porod.
Trzymam mocno kciuki za was.
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Nadal w dwupaku. Szyjka krótka i rozwarcie na ok 3 cm. Widać i czuć pod palcami worek owodniowy. Wody nie odeszły. Skurcze nieregularne cały czas wyciszaja. Te skurcze to ból jak na @ tylko trwają dłużej i są częste.
Maluch waży 930 gramów i jest ułożony posladkowo. Będą sprawdzać jeszcze pozycję przed samym porodem i jeśli się nie zmieni to cc.
Dostał sterydy pierwszą dawkę za 2h mam miec drugą dawkę - po 24h zaczynają działać.
Dostaje tez kroplowke na ochronę mózgu podczas porodu
Ze względu na sytuację zapytałam o poznanie płci i będzie SYNUŚ  tak jak czułam.
Lekarz neonatolog wyjaśnił nam całą procedurę co będą mu robić. Dziecko przeżyje bo jest zdrowe i silne. Żeby tylko nie było żadnych wad ale to się okaże po porodzie.
Chciałabym wytrzymać do 30 tc ale lekarze mówią że jak wytrzymam do 27 to będzie super.
Wszystko i wszyscy są gotowi na poród w razie czego.
Synuś fika cały dzień i spał może w sumie z godzinę. A tak to szaleje zadowolony nie zdając sobie sprawy z powagi sytuacji
Maluch waży 930 gramów i jest ułożony posladkowo. Będą sprawdzać jeszcze pozycję przed samym porodem i jeśli się nie zmieni to cc.
Dostał sterydy pierwszą dawkę za 2h mam miec drugą dawkę - po 24h zaczynają działać.
Dostaje tez kroplowke na ochronę mózgu podczas porodu
Ze względu na sytuację zapytałam o poznanie płci i będzie SYNUŚ  tak jak czułam.
Lekarz neonatolog wyjaśnił nam całą procedurę co będą mu robić. Dziecko przeżyje bo jest zdrowe i silne. Żeby tylko nie było żadnych wad ale to się okaże po porodzie.
Chciałabym wytrzymać do 30 tc ale lekarze mówią że jak wytrzymam do 27 to będzie super.
Wszystko i wszyscy są gotowi na poród w razie czego.
Synuś fika cały dzień i spał może w sumie z godzinę. A tak to szaleje zadowolony nie zdając sobie sprawy z powagi sytuacji
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Gdybym nie pojechała do szpitala dzisiaj to prawdopodobnie urodzilabym dziś w nocy i synek by zmarł :-((((((
Mamakulka
Kochana dobre wieści. Ciesze się , że rokowania takie dobre. Trzymam kciuki za Was :*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
niunia102
Kochana bedzie dobrze jestes pod opieka specjalistow trzymam za was kciuki zebyscie jak najdluzej byli w dwupaku wszystkie tu jestesmy z wami ❤
sierpniowka
Jestesmy z Toba ! :*
reklama