reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

hehe ja sie cieszylam, ze wszelkie pokusy slodyczowe w koncu zniknely z barku, ale dzis wracajac do domu bylam na takim glodzie slodyczowym, ze zaszalalam i kupilam czekolade z ryzem dmuchanym, ptasie mleczko cytrynowe i tiramisu, do tego prazynki solone i popijam "naturalnym" sokiem jablko-mieta, a zucilam sie na to wszystko jak szczerbaty na suchary
mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

reklama
oj dziewczyny okrutne jesteście :( ja tu sie staram nie jeść o tej porze ale jak zaczęłam czytać o czym piszecie to ślinotoku dostałam a nie mam w domu ani lodów ani zupki chińskiej :/ chyba pójdę odwiedzić lodówkę :D

@koficzka i ja zgrzeszylam dzis w pracy - gorący kubek pomidorowej. A od nie wiem kiedy nawet nie patrzę na zupki chińskie, bo się boje, ze tak tez mogą dzialac haha

Jeszcze wróciłam do kawoholizmu, tylko z mala zmiana - musi być na slodko. Z mlekiem i miodem, a jak nie ma to z cukrem nawet. Do tego dzis wygrzebałam czekoladowe jajeczka i zrobilam sobie ucztę przed praca.

Juz mi wszystko jedno, waga mnie okłamuje, 3 kg różnicy pomiędzy lekarzem, a ta w domu... Przestaje po prostu na to patrzeć, bo jeszcze zwariuje, czy cos :p

Hehe ja dzis tez zgrzeszylam bo kfc i ciastko ze smietana bylo trzeba bylo humor sobie poprawic a co:)

Fimka trzymaj sie wiadomo my zawsze bedziemy sie martwic o nasze maluszki. Wiec duzo odpoczywaj staras sie nie stresowac lepiej zjesc loda:)

U mnie często prawa nerka i promieniuje....już sama.nie wiem.od czego czu kręgosłup czy mało wody.

Z synem też tak miałam kojarzę i wiem że pomogło mi wypicie na raz 0,5 l wody i kilka razy i pomogło. Teraz też zauważyłam że lepiej mi jak więcej pije.

Ja kocham miski haribo.... Muszę mieć do łóżka kilka sztuk.... A potem miętowy rennie i mega ten rytuał lubię...

mnie na słodkie nie bierze.. jem go zdecydowanie mniej niz przed ciążą...bi wcześniej dnia bez czekolady nie przezylam...za to słone przekąski...chipsy,paluszki itp...no mogłabym caly czas jeść i lody twistery...na sorbet malinowy mam ochote ale jeszcze nie znalazłam takiego.
Co do barwników itp. myślcie co chcecie ale ja skladu niczego niw sprawdzam i nie mam zamiaru. jem zupki chinskie(czasem) i nawet daje je synkowi...jezdzimy do McDonald's a lody kupujemu hurtem(okolo15) przy cotygodniowych zakupach. ilosc sludyczy w moim domu jest zawrotna bo wszyscy lubią :) Kazdy zyje po swojemu a nam tak dobrze :) Zwyczajnie jemy to co nam smakuje

Ja jem bardzo zdrowo a mimo to jestem gruba :) nie wiem co ze mną nie tak heheh dodatkowo jestem wegetarianka. Taka natura przewrotna bo wy szczuplaczki a widzę , że lubicie pofolgowac;D

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
Ja jem serio zdrowo, pije wodę nic więcej nie zajadam słodyczy nie używam cukru ( 1 łyżeczka ewentualnie ) no ogólnie co sie będę rozpisywać. Z moim jadłospisem powinnam być szczupła a tu pskius. Ale to chyba po babci bo tak samo wyglądam hehe tak samo stoję i w ogóle. Dobrze , że mąż zadowolony a po porodzie może się uda schudnąć :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Do góry