reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Hej. Poszlam spac o 1 w nocy, bo nie moglam zasnac przez pelnie, specjalnie nie nastawilam budzika, bo sobota wolne, dziecko w domu, to o 7 zadzwonil mi telefon. Myslalam, ze zwarjuje. Spalam 6 godzin po calym tygodniu pracy. Obudzil mi corke i musialam wstac. Rano z mezem i coreczka bylismy na zakupach. Zobaczylam w warzywniaku ogorki kiszone i musialam je miec. Na drugie sniadanko byl chlebus, mSelko kabanos i ogorek kiszony. Koncze gotowac barszczczerwony zabielany z ziemniakami. (Zachcianka) a maz z corka beda jesc czysty z uszkami. Dom juz w polowie wysprzatany. Jeszcze tylko odkurzyc i imuc podlogi zostalo :-) a pozniej moze chwile odpoczne, bo spanie mnie zbiera :-) A jak u Was mija dzien ?

reklama
Hej dziewczyny:) sobotka mija przyjemnie, wczesnie dzis wstalaismy z mezem bo wczoraj nas szybko zmogło. Codziennie do brzuszka mowie zeby juz dzidzia kopała ale nic z tego. A nie powiem ułatwiło by to zycie moglabym byc spokojna a tak to martwie sie. Juz regularnie ogladam porody i strasznie sie tym podniecam ze niedlugo mnie to czeka:) pozdrawiam milego dzionka

A ja już po wizycie, nie będę wpisywać nic w wątku wizytowym. Wszystko ok, tylko synek na wieść, że tatuś chce go paskudnie nazwać, postanowił zmienić płeć :) Także jesteśmy w szoku, cieszymy się z córki tak jak cieszyliśmy się z synka, ale jest dziwnie, bo jednak ponad miesiąc mówiliśmy do brzucha per synku :) Jeszcze poczekamy na połówkowe żeby potwierdzić którąś z wersji :)

Okasia rzeczywiście niespodzianka ciekawe co się potwierdzi na polowkowym. U m n ie jeszcze nic nawet nie mowili wiec czekamy do polowkowego. Tylko zeby dzidzia chciala wspolpracowac

wow okasia! jaka zmiana ! to znów ci gratuluję! ale córki!

fimka aż mnie zmroziło!!!! ja w ogóle zdania że prostota dobra (łatwe odkażenie wymycie itp) miałam prostą wersję pewnie jak dzieci będą bliżej tego etapu to zalinkuję i poszukam

u mnie na obiad gulasz ziemniaki i suróweczka z jabłka i marchewki- ulubiona dzieci
jutro spaghetti - i piernika upiekłam - od rana sprzątam i konca nie widać

reklama
Okasia - no ja tak czułam że w 12tc. to same chłopaki będą :p
A później będą się w dziewczynki przekształcać XD
Co racja, to racja, trzeba do połówkowego poczekać ;)

koficzka - jak obejrzałam film, to naprawdę zrobiło mi się aż niedobrze.
Lepiej przekazywać takie info. Ja nawet nie spodziewałabym się, że takie coś może być w niekapku o_O

Do góry