reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Kochane sierpniowe - nowe - mamy:) tylko spokoj moze nas uratować;) spokojnie, malo teraz sie posze bo nie mamy czasu, taki dzien. Wszystko wroc do normy. Na zamkniętym tez cisza.
miłego dnia:)

reklama
Hej , ja dziś wieczorem wracam to będę już pisać regularnie :D nie mam tu czasu bo też w telefonie nie mam internetu a w domu mam :) także spokojnie jak na wojnie drogie panie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

a ja dziś zaczęłam przygotowywania do chrzcin. przyjedzie cała rodzinka na weekend. nie mam pomysłu co zrobić do jedzenia. mam wegetarianina i alergika na mleko i jajko. no jakiś koszmar. nie mam pojecia jak pomieścić 25 osób na kawie po chrzcinach. normalnie jak nic będzie impreza stojąca hahahaha. zjedzą wypija kawę i pójdą hahahaha. nie robię w knajpie bo tutaj w holandii za taką imprezę to bym poszła z torbami.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tutaj tez sie udzielamy, poprostu jest długi weekend i nawet na zamkniętym cisza;-) i tez uważam ze jeżeli ktoś bedzie sie udzielał na bierząco na pewno dołączy do zamkniętego;) my chyba mamy skok, mała niespokojna i nocka do dupy:-/ a ja lenia mam ze najchętniej bym przespała cały dzien.. okropna pogoda!

a ja dziś zaczęłam przygotowywania do chrzcin. przyjedzie cała rodzinka na weekend. nie mam pomysłu co zrobić do jedzenia. mam wegetarianina i alergika na mleko i jajko. no jakiś koszmar. nie mam pojecia jak pomieścić 25 osób na kawie po chrzcinach. normalnie jak nic będzie impreza stojąca hahahaha. zjedzą wypija kawę i pójdą hahahaha. nie robię w knajpie bo tutaj w holandii za taką imprezę to bym poszła z torbami.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
O rany współczuję. Jeszcze niedosc ze wegetarianin to uczuleniowiec. My mamy wegetarianina w rodzinie ktory jajek nie jada u ryby. Jajka w ciescie jednak moga być w salatce czy tak pokrojone nie ale bez uczulenia to zawsze jakies krokiety zrobie bez mięsne albo salatke jarzywna. W sumie to robimy wtedy dwa typy jedzenia dla normalnie jedzacych mieso i dla niejedzacego. To sery tez to podstawa wtedy u nas.ale pomysl zeby jeszcze jajka w tym nie bylo bo uczulenie to juz nie wiem co tu wymyslec. Moze w necie sa jakies fajne przepisy dla takich co sa uczuleni. 25 osob.. nieźle. Naprawde wspolczuje.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Justyna to masz wyzwanie :-) my crzcimy 13.11 robimu na 22 osoby ale w knajpie bo w mieszkaniu nie pomieszcze tyle osub nawet na stojaca:-) chociaz jak mieszkalismy w kawalerce to odwiedzilo nas 14 osob na raz i nie bylo gdzie piernac ale jakos sie wszyscy zmiescili:-) mawe wypili i uciekali dalej wiec powodzenia
My wracamy do domku z grobow rodzinnych i mojego aniolka (*) tysiace jasniutkich swiatelek dla wszystkich zmarlych (*)(*)(*)

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

Sałatka grecka przychodzi mi do głowy. Oczywiście nie dla alergika. Ale można trochę odłożyć warzyw i dodać np grilowaneho kurczaka. Tortille (nie wiem czy w składzie jest jajko) dla wegetarianina same warzywa w środku a dla pozostałych z kurczakiem. Albo faszerowane papryki lub pomidory. Np z ryżem i pieczarkami itd. Będą dla wszystkich.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry