Gosiek1105
Fanka BB :)
Kochane sierpniowe - nowe - mamy tylko spokoj moze nas uratować spokojnie, malo teraz sie posze bo nie mamy czasu, taki dzien. Wszystko wroc do normy. Na zamkniętym tez cisza.
miłego dnia
miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak.Jest dlugi weekend i dlatego taka cisza w środę wszystkie wrócą. Teraz większość spedza czas z rodziną i na żadnym forum sie nie udziela.
O rany współczuję. Jeszcze niedosc ze wegetarianin to uczuleniowiec. My mamy wegetarianina w rodzinie ktory jajek nie jada u ryby. Jajka w ciescie jednak moga być w salatce czy tak pokrojone nie ale bez uczulenia to zawsze jakies krokiety zrobie bez mięsne albo salatke jarzywna. W sumie to robimy wtedy dwa typy jedzenia dla normalnie jedzacych mieso i dla niejedzacego. To sery tez to podstawa wtedy u nas.ale pomysl zeby jeszcze jajka w tym nie bylo bo uczulenie to juz nie wiem co tu wymyslec. Moze w necie sa jakies fajne przepisy dla takich co sa uczuleni. 25 osob.. nieźle. Naprawde wspolczuje.a ja dziś zaczęłam przygotowywania do chrzcin. przyjedzie cała rodzinka na weekend. nie mam pomysłu co zrobić do jedzenia. mam wegetarianina i alergika na mleko i jajko. no jakiś koszmar. nie mam pojecia jak pomieścić 25 osób na kawie po chrzcinach. normalnie jak nic będzie impreza stojąca hahahaha. zjedzą wypija kawę i pójdą hahahaha. nie robię w knajpie bo tutaj w holandii za taką imprezę to bym poszła z torbami.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom