reklama
anna20061
Fanka BB :)
Ja to z wami niegadam no. O jedzeniu piszecie a ja cos caly dzien glodna chodze. Co do zupy cebulowej mmmm zjadlabym....MNIAM
Ewa współczuję wspolokatorce...Ty jak sie czujesz?
Dziewczyny dziekuje co do sukienki. Moj maz wrucil z kursow i opierdzielil malego ze mowi ze mama brzydko wyglada. A on jemu z mostu tato mama niepowinna chodzic w sukienkach i juz.
Chlopaki składają ostatnia komode.
Jutro ja wizytoje u kardiologa. Pewnie walnie mi tabletki :-( a ja niechce leee bede plakac.
Magda dobry synek hihi myslalam ze tylko moj taki...
Atana gratulacje wejscia w ostatnie stadium zwariowania hihi. Teraz ciagniemy juz w dwupakach!!!!!!!! Do konca
Ewa współczuję wspolokatorce...Ty jak sie czujesz?
Dziewczyny dziekuje co do sukienki. Moj maz wrucil z kursow i opierdzielil malego ze mowi ze mama brzydko wyglada. A on jemu z mostu tato mama niepowinna chodzic w sukienkach i juz.
Chlopaki składają ostatnia komode.
Jutro ja wizytoje u kardiologa. Pewnie walnie mi tabletki :-( a ja niechce leee bede plakac.
Magda dobry synek hihi myslalam ze tylko moj taki...
Atana gratulacje wejscia w ostatnie stadium zwariowania hihi. Teraz ciagniemy juz w dwupakach!!!!!!!! Do konca
Ostatnia edycja:
Ewaelinka84
A ja cos przez to cieplo smaku nie mam :-/
Po badaniu bylo bez zmian ..zadnych nowosci szyjka jaka byla taka jest skurcze na ctg byly dwa takze tragedii nie ma ...na noc dostane jeszcze jedna kroploweczke a zaniedlugo powinni przywiesc ctg .... dzis na rtl leci taki program o nastoletnich mamach i ich porodach bede ogladac
Po badaniu bylo bez zmian ..zadnych nowosci szyjka jaka byla taka jest skurcze na ctg byly dwa takze tragedii nie ma ...na noc dostane jeszcze jedna kroploweczke a zaniedlugo powinni przywiesc ctg .... dzis na rtl leci taki program o nastoletnich mamach i ich porodach bede ogladac
katrina86
ewelinka- moim zdaniem ludzie z cieplych krajow sa zmarzlakami.Ta turczynka jak jest muzulmanka to pewnie ma ta swoja szate czyli abaya a pod nia kilka warstw ciuchow (tez zalezy co kto lubi).Ja jak na pczatku przyjechalam do palestyny mowilam , ze ci ludzie sa chorzy. Czerwiec pow 30 stopni a oni w kurtkach zimowych pomykaja i do tego buty z kozuchem (szczegolnie panie) Ja jak tylko slonce wychodzi i jest mi poprstu cieplo to sie ,, rozbieram'' i od razu klapki na stopy bo nie wytrzymuje . Wybraz sobie jak wygladam wsrod tych ,, ubranych ludzi'', dla nich jeszcze zima dla mnie lato Po kilku latach spedznych w tym kraju dla mnie 25 stopni to jeszcze zimno, idzie sie przyzwyczaic
Przepraszam ale te wasze synki mnie rozbawili tymi tekstami , Ja zawsze sie dzieci pytam czy fajnie wygladam? :-)
Przepraszam ale te wasze synki mnie rozbawili tymi tekstami , Ja zawsze sie dzieci pytam czy fajnie wygladam? :-)
carine
Skarby mamusi 2008/2014
dzieki natkusia za przyjecie do grupy, jesli o mnie chodzi moglabym tylko tam pisac.....
ja dzisiaj znalazlam malemu zajęcie..tak jak robimy to w przedszkolu....dalam mu miskę z wodą i proszkiem i mył wszystkie swoje klocki, potem ukladal na kocyku na slonku zeby wyschly, bardzo mu się spodobalo i zapowiedzial,że jutro umyje wszystkie swoje zabawki
a ja sobie na all zamowilam te pufki o ktorych wam ostatnio pisalam..nie moge sie doczekac az przyjdą
ja dzisiaj znalazlam malemu zajęcie..tak jak robimy to w przedszkolu....dalam mu miskę z wodą i proszkiem i mył wszystkie swoje klocki, potem ukladal na kocyku na slonku zeby wyschly, bardzo mu się spodobalo i zapowiedzial,że jutro umyje wszystkie swoje zabawki
a ja sobie na all zamowilam te pufki o ktorych wam ostatnio pisalam..nie moge sie doczekac az przyjdą
reklama
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Ja jeszcze człapię.
Cały dzień dziś miałam dużo zajęć a wydaje mi się, że nic nie zrobiłam konkretnego
pierwszy dzień upałów i już nie widzę kostek ... puchnę jak balonik...
a teraz rozsiadłam się wygodnie i jem sorbet porzeczkowy
W niedzielę przyjedzie moja siostra... z dziećmi i mężem i będziemy sobie kumkać zabiera z Wrocławia do Białegostoku swoje super żelazko i wszystko mi uprasuje fajne to od 100 lat nikt nic za mnie nie zrobił
Cały dzień dziś miałam dużo zajęć a wydaje mi się, że nic nie zrobiłam konkretnego
pierwszy dzień upałów i już nie widzę kostek ... puchnę jak balonik...
a teraz rozsiadłam się wygodnie i jem sorbet porzeczkowy
W niedzielę przyjedzie moja siostra... z dziećmi i mężem i będziemy sobie kumkać zabiera z Wrocławia do Białegostoku swoje super żelazko i wszystko mi uprasuje fajne to od 100 lat nikt nic za mnie nie zrobił