reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Ja znów będę o jedzeniu... codziennie stek :) oczywiście well done ale odbiję sobie po porodzie :)))))))))))) wtedy będę surowiznę wcinała :)
No mam nadzieję, że hemoglobinka podskoczy ;)
Miłego wieczorku :)

reklama
Ja to z wami niegadam no. O jedzeniu piszecie a ja cos caly dzien glodna chodze. Co do zupy cebulowej mmmm zjadlabym....MNIAM

Ewa współczuję wspolokatorce...Ty jak sie czujesz?
Dziewczyny dziekuje co do sukienki. Moj maz wrucil z kursow i opierdzielil malego ze mowi ze mama brzydko wyglada. A on jemu z mostu tato mama niepowinna chodzic w sukienkach i juz.
Chlopaki składają ostatnia komode.
Jutro ja wizytoje u kardiologa. Pewnie walnie mi tabletki :-( a ja niechce leee bede plakac.
Magda dobry synek hihi myslalam ze tylko moj taki...
Atana gratulacje wejscia w ostatnie stadium zwariowania hihi. Teraz ciagniemy juz w dwupakach!!!!!!!! Do konca

Ostatnia edycja:
A ja cos przez to cieplo smaku nie mam :-/
Po badaniu bylo bez zmian ..zadnych nowosci szyjka jaka byla taka jest skurcze na ctg byly dwa takze tragedii nie ma ...na noc dostane jeszcze jedna kroploweczke a zaniedlugo powinni przywiesc ctg .... dzis na rtl leci taki program o nastoletnich mamach i ich porodach bede ogladac

EH kurde niby na L4 ale jak si,ę prowadzi własną działalność to to L4 nie do końca takim L4 jest :-(
Jutro luźniejszy dzień to się ogarnę
Pozdrawiam

ewelinka- moim zdaniem ludzie z cieplych krajow sa zmarzlakami.Ta turczynka jak jest muzulmanka to pewnie ma ta swoja szate czyli abaya a pod nia kilka warstw ciuchow :szok:(tez zalezy co kto lubi).Ja jak na pczatku przyjechalam do palestyny mowilam , ze ci ludzie sa chorzy. Czerwiec pow 30 stopni a oni w kurtkach zimowych pomykaja i do tego buty z kozuchem (szczegolnie panie) :no: Ja jak tylko slonce wychodzi i jest mi poprstu cieplo to sie ,, rozbieram'' i od razu klapki na stopy bo nie wytrzymuje . Wybraz sobie jak wygladam wsrod tych ,, ubranych ludzi'', dla nich jeszcze zima dla mnie lato :happy2: Po kilku latach spedznych w tym kraju dla mnie 25 stopni to jeszcze zimno, idzie sie przyzwyczaic

Przepraszam ale te wasze synki mnie rozbawili tymi tekstami :-D, Ja zawsze sie dzieci pytam czy fajnie wygladam? :-)

Ech ale mam do nadrobienia, ale w sumie nic nowego :tak:
Zawalili mnie tu na BB wiadomościami.. wchodzę na meila a tam cała skrzynka zawalona, ręce opadają..
Idę podczytywać a później pewnie seriala oglądnąć :-D

dzieki natkusia za przyjecie do grupy, jesli o mnie chodzi moglabym tylko tam pisac.....:)

ja dzisiaj znalazlam malemu zajęcie..tak jak robimy to w przedszkolu....dalam mu miskę z wodą i proszkiem i mył wszystkie swoje klocki, potem ukladal na kocyku na slonku zeby wyschly, bardzo mu się spodobalo i zapowiedzial,że jutro umyje wszystkie swoje zabawki:shocked2:

a ja sobie na all zamowilam te pufki o ktorych wam ostatnio pisalam..nie moge sie doczekac az przyjdą :-p

Napisałam big posta i mi go zjadło - nie lubie tego! :wściekła/y:

Nie mam sił powtarzać, jutro skrobne ;-)

Lece pomału spać.. dobranoc :*

reklama
Ja jeszcze człapię.
Cały dzień dziś miałam dużo zajęć a wydaje mi się, że nic nie zrobiłam konkretnego :)
pierwszy dzień upałów i już nie widzę kostek ... puchnę jak balonik...
a teraz rozsiadłam się wygodnie i jem sorbet porzeczkowy :)
W niedzielę przyjedzie moja siostra... z dziećmi i mężem :) i będziemy sobie kumkać ;) zabiera z Wrocławia do Białegostoku swoje super żelazko :) i wszystko mi uprasuje :) fajne to :) od 100 lat nikt nic za mnie nie zrobił :)

Do góry