reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

ATANA gratuluje poznania daty :-) i jest bardzo ladna!

MADISON 5kg to malutko.. mi zostalo do wagi sprzed porodu 7kg ale chcialabym jeszcze wiecej. Trzeba zalozyc nowy watek ;-) ja mam zamiar zaczac od wrzesnia!

KARAIWINA super, ze brak GBs

LILITH z tego co wiem to mialas odpoczywac! :sorry2:

GORGUSIA kurcze nie ma nic gorszego niz choroba dziecka :-( duzo, duzo zdrowka!

BEETKA piekny Wojtus :-) super, ze karmisz tylko swoim mlekiem!!

ULIKA masakra jakas..

My zaraz zabieramy sie za kapanie naszych chlopakow.. wczoraj o 20 oboje juz spali a my mielismy czas dla siebie :-) oby to bylo na porządku dziennym ;-):-D

Ja jeszcze jestem slaba po porodzie.. czasami mam chwile ze mi slabo no ale to uroki połogu :sorry2: czekam az dojda do mnie moje sily..

reklama
Zła jestem. Moja siostra przyszła z chorymi dziećmi do mojego Kacpra który był zdrowy. Wie jak łatwo te wirusy migrują,wie że ja w każdej chwili mogę zacząć rodzić. Jutro nie mam opieki po południu dla Misia i chyba byłoby ok gdyby powiedziała że już mogę mieć wolne. Ale nie...jutro mam być do 21 w pracy. Masakra jakaś... Egoizm pełną gębą.

Atana- fajnie wiedzieć na czym się stoi. Gratuluję.

Madison Natkusia- nieduży macie nadbagaz. Ja po pierwszym porodzie straciłam od razu 13kg. Później jeszcze 5 i było git. Teraz też na to liczę tym bardziej że mam mniej na +

Lilith- a co Ty dzialasz?! Szalona ciężarówka!

Karaiwina- gratuluję dobrego wyniku

Beetka-miło że jesteś. Cudownie że z Synkiem wszystko ok. Oby tak dalej.

Fiufiu jak postępy po olejku? Trzymam kciuki zeby się ruszyło.
Dziewczyny stwierdzam z całym przekonaniem że nie ma nic gorszego niż czekać na poród w szpitalu. Ja po trzecim dniu mam doła. Skacze mi ciśnienie i je stabilizuja kroplowkami teraz. Rozmawiałam dziś z lekarzem i oni sobie wymyślili że najlepiej by było doczekać do poniedziałku i wtedy zacząć indukcje. Jezu ja chce do domu

Ewcol współczuję. Ale bedzie dobrze...musi byc...

Gorgusia trzeba było siore zjechac z gory n dol jak tak mozna o mamo i jeszcze do pracy.
Dla mnie to jakies niewyobrazalne. Nie no w sumie pierwsza ciaze to jabym spokojnie mogla przepracować do godziny porodu. Teraz taka do duszy jestem...

Aaaa co tu sie dzieje !!!!ja juz nie moge drzemki sobie uciac ???czy jak???
Wczoraj tez wylafowalam w klinice bo mialam mega skurcze aleeee dupa wrocilam do domu z nakazem "ruchu"sexu i czego dusza pragnie bo skurcze tylko co 30minut a dzis te mega mocne byly tylko 3. :-(
W efekcie przelecialam przod domu zachaczajac na poddaszu o meza :-). Nie ma to jak krzyki dziecka bawiacego sie z babcia w basenie hehehhe;-)
Ja juz pragne by sie zaczelo !!!!!!

Hej
Ja dziś mam kiepski dzień więc tylko doczytuję co u Was :-( Nie wiem czy ciśnienie czy co, ale na mieście co i rusz jakaś stłuczka samochodowa, moja mama też miała :-( dość poważną bo z motocyklistą (eh normalnie nie mam nic do nich, ale mogliby bardziej na drogach uważać, a nie pędzi taki na złamanie karku - na szczęście nic mu się poważnego nie stało, mamie też ale auto uszkodzone i to tak, że policja zatrzymała dowód :-()
Mnie boli co jakiś czas brzuch jak na okres :-( i głowa! a wreszcie pada deszcz więc choć jest czym oddychać
Dobrej nocy

Ewcol czemu az do poniedzialku ????
Ania i na leniwca idzie :p
A ja od godz 11nic nie jadlam a trraz zgrzesze i zjem FRYTKI!!!!!!Jejku ale mam smaka ,,,byle tylko cukromierz nie oszalal pozniej ;-)

Ewaelinka w poniedziałek wybija mój licznik 38 tygodnia, chcą być pewni. Ja nie rozumiem jaką różnicę robią 2-3 dni. No ale z nimi nie ma co dyskutować w końcu to lekarze

reklama
Hej,ja olejek planowalam jakoś teraz wieczorem ale...jasio ma jutro w pracy urwanie d*** więc nie będę świnia i muszę przełożyć to olejowanie.
Ewaelinka,ania bierzcie chlopow w obroty. Jasiow sie tak spodobało,że jak tylko z pracy wrócił,to pytanie "to co,dzisiaj też wykurzamy?" Heheh
Ewcol bidulko...nie dziwię się,może cię tam odwiedzić?
Gawit odpoczywaj,nie stresuj sie.
Gorgusia...tupnij nogą,umiesz,możesz nie ma co.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry