reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Asiołek, Gawit...jak mus to mus... I nikt nie powinien próbować kobiety zrozumieć.

Ja też obstawiam, że najpierw Ewaelinka potem Natkusia.

reklama
No ja nie wiem, jeszcze fiuufiuu jest na dobrej drodze ; D

Atana chyba często jest tak, że jak facet się bierze za gotowanie, do tego chętnie to jest to strzał w 10 :))
U nas to ja zmywam, rzadko się zdarza żeby K. to robił bo tego wręcz nie cierpi. A zmywarki brak, tzn. jestem Ja :D

Izis..ja nie znoszę zmywania i jak jeszcze nie mieliśmy zmywarki, to żeby mi się to źle nie kojarzyło to mówiłam sobie, że "Idę poodpoczywać nad wodą".

Izis - U mnie odwrotnie, łatwiej mojego do zmywania namówić :-) Zmywarkę muszę kupić, tylko u mnie jest problem logistyczny, gdzie w tej maleńkiej kuchni ją zmieścić :-)

Ja zaraz na maszyne :-/
co do zmywania ja tez tego nie trawie i uwazam ze zmywarka to najleprzy wynalazek -szkoda tylko ze sama nie wyklada rzeczy do szafek hehee ;-) ale mam wymagania

Jak dobrze pójdzie to w poniedziałek będę miała auto :)))))))))))))) a jak źle pójdzie to będę miała wrogie podejście nawet do powietrza wokoło ;)))))))))

Chcę to auto chcę chcę chcę chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pani Jola z banku powiedziała, ze damy radę... ale wszystko okaże się jutro o 10:00 będę koczować pod bankiem do tej 10:00 :pPPPPP

Dobrze, że w związku zawsze trafi się jedno, które mogłoby zmywać :))

Monya fajny sposób, na mojego męża raczej by nie zadziałał :D

Atana, też kiedyś chcielibyśmy zmywarkę, ale mamy taki problem jak Wy :) kuchnia jest maciupka, posiłki jemy w dużym pokoju bo do kuchni wchodzi się tylko w celach przygotowania jedzenia i zmywania :) można zlikwidować jedną szafkę, ale tam mamy kosz na śmieci i automatycznie trzeba by było wywalić tego śmierdziucha gdzieś na zewnątrz :)

Izis - u nas właśnie to samo, jedyne miejsce, gdzie można by dać zmywarkę jest zajęte przez kuwetę, nie ma szans, żeby Tośka zaakceptowała przenosiny swojej toalety :-) Ale kiedyś na pewno będę miała zmywarkę bo też uważam, że to cudowny wynalazek, najbardziej na świecie nie lubię myć sztućców :-)

Zmywarka to zdecydowanie świetny wynalazek. Na co dzień sprawdza się - jak sobie pomyślę ile czasu kiedyś stałam przy zlewie to aż szkoda mi tego czasu.
Najgorzej jest jak mam gości na jakieś imieniny czy coś i wyciągam ładna zastawę ze zloceniami i wzorkami - wtedy zmywam ręcznie bo zmywarka niestety bardzo niszczy takie ładne rzeczy :-/

U mnie właśnie pada. Wcześniej byłam dwie godziny w cieniu ale nie było czym oddychać, po deszczu powietrze się na pewno poprawi :-) oby bez gwałtownych burz. Na razie trochę grzmi ale podejrzewam ze przejdzie bokiem.

Torba do szpitala prawie spakowana, brakuje tylko kilku kosmetyków dla mnie bo musze kupić i ewentualnie małych *******ek. Ale dla dzidziusia chyba już wszystko spakowane :-)

reklama
A ja tam zawsze lubiłam zmywać, ale odkąd mam zmywarkę to oczywiście korzystam z niej. U mnie wiekszy problem to, że nie ma kto wyjąć ze zmywarki :szok:, także wiem Ewaelinka o co Ci chodzi.:-D

Do góry