Gosia0132
Fanka BB :)
08.01Super!!i kiedy teraz następna wizyta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
08.01Super!!i kiedy teraz następna wizyta?
znowu na sorze przez sor ma mnie wziąć na konsultacje. Podobno ma poród ciekawe ile zejdzie
Trzymam kciukiJa dzis dopiero bete robilam… jestem bardzo ciekawa, bo nie chce mi sie wierzyc ze 21.12 byl negatywny jesli teoretycznie to bylo 4+4, w poprzedniej ciazy taka kreske jak tu 24.12 mialam w 3+6… a tu dopiero 5+0
Jak cesarka to za chwilę przyjdzie, jak naturalny to wsumie nie wiadomoznowu na sorze przez sor ma mnie wziąć na konsultacje. Podobno ma poród ciekawe ile zejdzie
no przy naturalnym w sumie chyba tak nie ma potrzeby też. Może ewentualnie szyjęJak cesarka to za chwilę przyjdzie, jak naturalny to wsumie nie wiadomoale też tam cały czas nie siedzi wtedy
Wybarwienie kreski na teście nie mówi o poziomie BetyHCG. Tym bardziej, że testy są o różnej czułości. Może wtedy robiłaś ten najczulszyJa dzis dopiero bete robilam… jestem bardzo ciekawa, bo nie chce mi sie wierzyc ze 21.12 byl negatywny jesli teoretycznie to bylo 4+4, w poprzedniej ciazy taka kreske jak tu 24.12 mialam w 3+6… a tu dopiero 5+0
Mnie lekarz przez 16 godzin porodu widział razem może z 15 minno przy naturalnym w sumie chyba tak nie ma potrzeby też. Może ewentualnie szyję
sor jak sor może nie robi nic ale oni zwlekają na sorzeMnie lekarz przez 16 godzin porodu widział razem może z 15 minpodczas cesarki może z 20 parę min
![]()