Ja wczoraj wzięłam pierwszy raz i dzisiaj rano jest mi niedobrze , ale jeszcze nie wymiotowałam 2 minuty po śniadaniuDostałam na Xonvea, 2tabl przed snem
reklama
StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
U mnie z tymi wymiotami jest tak, że są przed jakimkolwiek jedzeniem, sama ślina.Ja wczoraj wzięłam pierwszy raz i dzisiaj rano jest mi niedobrze , ale jeszcze nie wymiotowałam 2 minuty po śniadaniu
Karolina2495
A imbir?Ja poza tym testuję banany, migdały i mandarynki. Herbatniki czekają na swoją kolej.
Kasia.90
Początkująca w BB
W którym tygodniu jesteś? Ja jestem teraz 5+0 wg daty zaplodnienia (miałam późnią owulację )
A w trakcie wizyty będę 6+1. Mam nadzieję że będzie cos widać
Wg preglife jesteśmy o dzień wstecz względem Ciebie, czyli w trakcie wizyty 6+0.
Dziewczyny ja się nie chcę wtrącać czy dawać dobrych rad, ale ja sama od witaminy b6 w dawkach niższych niż w waszym leku dostałam neuropatii toksycznej. Lekarze w PL pojęcia o tym nie mają, sama musiałam się zdiagnozować i leczyć (mam zawod medyczny, więcej mogę odpowiedzieć na wątku prywatnym gdyby to kogoś interesowało). Bezpieczne dawki wg PL przetłumaczonych badań są wysokie, ale znam badania zagraniczne gdzie już 10 mg chlorowodorku pirydoksyny działa toksycznie po dłuższym czasie stosowania. Piszę to tylko dlatego, że przeżyłam koszmar i jeśli któraś z Was chce może z tego skorzystać lub nie.
StaraStaraczkaNew
Na samą myśl o imbirze jest mi jeszcze bardziej niedobrze niestety.A imbir?
Annnna1994
Ja biorę 5 mg dziennie od kilku lat. Napisz priv jak masz jakieś info to może zmienię suplementacjęWg preglife jesteśmy o dzień wstecz względem Ciebie, czyli w trakcie wizyty 6+0.
Dziewczyny ja się nie chcę wtrącać czy dawać dobrych rad, ale ja sama od witaminy b6 w dawkach niższych niż w waszym leku dostałam neuropatii toksycznej. Lekarze w PL pojęcia o tym nie mają, sama musiałam się zdiagnozować i leczyć (mam zawod medyczny, więcej mogę odpowiedzieć na wątku prywatnym gdyby to kogoś interesowało). Bezpieczne dawki wg PL przetłumaczonych badań są wysokie, ale znam badania zagraniczne gdzie już 10 mg chlorowodorku pirydoksyny działa toksycznie po dłuższym czasie stosowania. Piszę to tylko dlatego, że przeżyłam koszmar i jeśli któraś z Was chce może z tego skorzystać lub nie.
Annnna1994
Mi też i bez ciążyNa samą myśl o imbirze jest mi jeszcze bardziej niedobrze niestety.
Mam to samoNa samą myśl o imbirze jest mi jeszcze bardziej niedobrze niestety.
Ja tak ogólnie z objawów ciążowych to na razie mam mdłości ( to był w sumie 1 objaw jeszcze przed terminem miesiaczki i dlatego się domyśliłam i test robiłam), zawroty głowy, zmęczenie, ból piersi ( to dla mnie nowość, w poprzednich ciążach nic a tu już widzę że się powiększają) i bolą mnie plecy w okolicy krzyża, ale podejrzewam że to przez tyłozgięcie macicy bo zrobiło mi się po porodzie. I w sumie zdziwiona jestem że tak dużo już odczuwam a tu dopiero 5+0
reklama
Podziel się: