Patka2207
Fanka BB :)
po 72h przyrost 194% ale przy takim prozku chyba nieNo co serio mówię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po 72h przyrost 194% ale przy takim prozku chyba nieNo co serio mówię
Ja miałam 13.5 i były 2 pęcherzyki. Jeden zjadł drugiego ale sam fakt że mogą byćpo 72h przyrost 194% ale przy takim prozku chyba nie
nieee no nie mamy bliźniaków ani stymulowana nie byłam więc mam nadzieję, że nieNie chciałabyś? ja bym chyba umarła ze strachu jak ogarnę, a z drugiej strony... Super by było
Witam cię , mamy podobne bety bardzo do siebie dziś właśnie czekam na wynik bety mam nadzieję że będzie również taki wysoki próg 18,6018.12- beta 35,10 Prożek 26,40
20.12-beta 131,10 Prożek 28,70
23.12- beta 660,78 Prożek 20,90
oo napisz jakie masz mam nadzieję że po prostu się mocno wgryzł i jest silnyWitam cię , mamy podobne bety bardzo do siebie dziś właśnie czekam na wynik bety mam nadzieję że będzie również taki wysoki próg 18,60
Napewno jest silny albo silna albo obaoo napisz jakie masz mam nadzieję że po prostu się mocno wgryzł i jest silny
Dopisałam swoje jakie były betyoo napisz jakie masz mam nadzieję że po prostu się mocno wgryzł i jest silny
to czekamy na twoją betę kiedy będzie wynik ?Dopisałam swoje jakie były bety
po cichu silna mi się marzyła zawszeNapewno jest silny albo silna albo oba
Ja już synka mam, córeczkę w niebie. Marzy mi się też kolejna córeczka terazpo cichu silna mi się marzyła zawsze