reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Słuchajcie a powiedzcie mi jak to jest bo ja słabo się orientuje, ja na 1 wizycie od razu dostałam skierowanie na te prenatalne 11-13tydzien czy ja muszę się już teraz na to rejestrować ? Czy to zależy od placówki i terminow ? Gdzieś mi się rzuciło w oczy ,że niektóre dziewczyny nie będa tych badań robić że względu pewnie na te nieszczęsna Pappe?
Właśnie, odnośnie pappa. Wiecie czy jest w ogóle szansa na dobry wynik mając w przyszłym roku 35 lat? I tak będę robić NIFTY Pro i się zastanawiam czy w ogóle robić pappa i się stresować…

reklama
Generalnie z ta pappa.. moim zdaniem wyniki przynoszą więcej stresu niż to warte. Chyba jedynym plusem tego jest, że pokazuje ryzyko przedwczesnego porodu etc. Ja robiłam dodatkowo jeden z veragene/veracity (nie pamietam który) bo ryzyka chorób wyszły z dupy.
Ja mam zle przeżycia z pappa ale będę robić. Dodatkowo zrobię nifty

W zimie bardzo nie fajnie się autem jeździ na samą myśl mam ciary. Kiedyś 30min próbowałam pod górę wyjechać tak mnie ślizgało.. a innym razem zjechałam bokiem 😱 do samego Zakopanego mam 70km
My kochany Pieniny😍 ale zimą też jeździmy w góry i wiem coś o jeździe w takich warunkach 🙈 ale tak dzień w dzień.... szacun 😎

reklama
Dziewczyny, a może napiszemy o sobie chociaż po jednym zdaniu żeby się troszkę lepiej poznać? :)

Ja zacznę :

Mam na imię Natalia, mam 36 lat pochodzę z Dąbrowy Górniczej, pierwszy raz w życiu zobaczyłam dwie kreski trochę ponad tydzień temu :)
Chciałam tez to zaproponować :) ale dopiero na prywatym wątku. A jak wolicie?

Do góry