Gosia0132
Fanka BB :)
Zrobił ktoś już rozeznanie ? ja tym razem planuje:Dziewczyny lepiej zrobić sanco czy nifty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobił ktoś już rozeznanie ? ja tym razem planuje:Dziewczyny lepiej zrobić sanco czy nifty?
Jestem Patrycja, mam 30 lat. Mieszkam w Dąbrowie Górniczej. Jest to moja pierwsza ciążaDziewczyny, a może napiszemy o sobie chociaż po jednym zdaniu żeby się troszkę lepiej poznać?
Ja zacznę :
Mam na imię Natalia, mam 36 lat pochodzę z Dąbrowy Górniczej, pierwszy raz w życiu zobaczyłam dwie kreski trochę ponad tydzień temu
Zrobił ktoś już rozeznanie ? ja tym razem planuje:
Prenatal testDNA Karyo Plus
Ale w sumie to jeszcze daleko i nie porównywałam
Bardzo ci współczuję, przechodziłam przez to w 2020 roku, też przed samymi Świętami.Wg dzisiejszego usg 6w1
Powinno być juz 8+1, ewentualnie 7+1, jeszcze tydzień temu beta 26 300, więc byłam spokojna, objawy wszystkie nadal są tak jak od początku- ból piersi, zmęczenie. Nie mam wyjścia, muszę czekać do piątku, po badaniach w szpitalu już na 100% będę wiedziała co dalej.
Ja w donoszonej ciąży miałam zawsze około 12-15, nie więcej.Ja to mam złe przeczucia co do mojej jutrzejszej wizyty. Ten progesteron od początku nędzny, a wczoraj dostałam wyniki cyto i niby dobre, ale adnotacja „dość duża ilość leukocytów” (jako umysł ścisły ukochuję labo za wyrażenie dość dużą)- więc pewnie stan zapalny którego w życiu- o ironio - nie miałam
Ja w lutym 35 i robię, mając na uwadze, że wiek może podnieść ryzyko.Właśnie, odnośnie pappa. Wiecie czy jest w ogóle szansa na dobry wynik mając w przyszłym roku 35 lat? I tak będę robić NIFTY Pro i się zastanawiam czy w ogóle robić pappa i się stresować…
Z tych dwóch lepiej Sanco. Nifty ma słabą wiarygodność, lubi oszukiwać.Dziewczyny lepiej zrobić sanco czy nifty?
ja mam 32 więc też już byłby to chyba niepotrzebny stres ja zdecydowanie odpuszczamJa będę musiała później podpytać lekarza co on myśli, ale boję się że to za dużo stresu. Że w moim wieku wyniki nie mogą być dobre
Ja generalnie mam takie ciśnienie i przed ciążą jakoś dawałam radę. Teraz ziewam cały dzień i muszę trochę poleżeć.i jak funkcjonujesz zazwyczaj z takim ciśnieniem ? Drzemka czy normalnie się udaje ?
Cześć, wreszcie będzie ktoś z końcówki sierpnia Dziewczyny tu już serduszek słuchają, a ja dopiero malutki pęcherzyk widziałamCzatuje by nieśmiało dołączyć aleee Jestem na rozdrożu według miesiączki 2.09 ale według testów owu była 3 dni wcześniej więc można powiedzieć, że 30.08 myślę, ze będzie sierpniowe Mam ogromną nadzieje, że zostanę już z wami do końca
Beta z wczoraj jakieś 10/11 dpo
Beta 35,40
Progesteron 26,10
Jutro zrobię przyrost i mam nadzieję na wysoki wynik
Jak tam wasze ciśnienie ? U mnie znowu zaczyna się problem z niskim ciśnieniem ... Mogłabym spać na siedząco
Na prywatnym zdecydowanieChciałam tez to zaproponować ale dopiero na prywatym wątku. A jak wolicie?
Ja mam 10.01, byłam wczoraj u mojej ginekolog ale niestety nic jeszcze nie było widać oprócz ciałka żółtego chyba jeszcze przed świętami przejdę się zbadać betę jeszcze raz żeby zobaczyć czy nie spada. Jak wy sobie radzicie z tym czekaniem??Kochaniutkie nasze,
Przyszłe mamuśki bądźmy dla siebie w tym czasie oparciem i wsparciem.
Wizyty:
20.12. - @Cherry_Tomato
20.12. - @marzycielko
21.12. - @Karolina2495
21.12. - @StaraStaraczkaNew
23.12. - @Annnna1994
23.12. - @Julia96!
23.12. - @sawcia92
23.12. - @Ewusia123
23.12. - @Sansieviera
24.12. - @Gosia0132
30.12. - @Annna1994
30.12. - @Coffe18
31.12. - @Kasia.90
02.01. - @angeliskax
02.01. - @NataliaNatka
07.01. - @Magnolia89
08.01. - @NieTakaMałaMi
11.01. - @mikromiko
22.01. - @dominisia2605
Po kilku dniach od pojawienia się pęcherzyka żółciowego widać zarodek więc może nawet już być widocznyJa mam 10.01, byłam wczoraj u mojej ginekolog ale niestety nic jeszcze nie było widać oprócz ciałka żółtego chyba jeszcze przed świętami przejdę się zbadać betę jeszcze raz żeby zobaczyć czy nie spada. Jak wy sobie radzicie z tym czekaniem??