Annnna1994
Fanka BB :)
Mój też uważa że przy 13.5 nie muszę brać ale biorę dla spokoju głowy i przez te plamienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tam się trzymasz ? Jeszcze godzinaJa miałam prog 28 i biorę progesteron doustnie, ze względu na wcześniejszą historię..
Ja już po. Mamy serduszko crl 5mmZa chwilę się zaczną wizyty siedzę jak na szpilkach razem z wami
Chodzę po ścianach.. zaraz będziemy wychodzić z domuJak tam się trzymasz ? Jeszcze godzina
Pięknie <3 4 dni różnicy to nie tak dużo u nas jest tydzień różnicyJa już po. Mamy serduszko crl 5mm
Wielkość wskazuje na 6+2 a jestem dziś w 6+6. Ale cytując doktorka : ważne że jest serduszko trzymam za Ciebie mocno kciuki i resztę dzisiejszych wizyt. To dobry dzień!
Nie dziwię się wcaleChodzę po ścianach.. zaraz będziemy wychodzić z domu
Super ! kiedy kolejna wizyta ?Dziewczyny.. z USG wychodzi 5+6… 2,6mm zarodka i bijące serduszko!!!