reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Piękny przyrost. Może na bliźniaki :D po biochemicznej łatwiej ciążę utrzymać. Tak mi ginekolog zawsze gada i tego się trzymam:)
Ostatnio coś dużo ciąż bliźniaczych . Dwie moje znajome zaszły w ciążę z bliźniakami mniej więcej w podobnym czasie , rodzą w marcu ;) Ciekawe na którą z nas trafi 😱

reklama
Jak w ogóle mam wytrzymać do USG do 20.12? 😩😩😩
Czy Was też dziewczyny ciągnie brzuch, plecy od czasu do czasu jak na okres? Znów mam wrażenie jakbym go miała dostać.
Jestem na progesteronie 200 (wieczorem) i nie wiem czy to ma teraz jakiś wpływ.

Też czasem pobolewa mnie brzuch a czasem plecy, jestem na duphastonie ale to raczej u mnie przynajmniej nie ma na to wpływu. Śmieje się nawet, że w tej ciąży to codziennie coś innego mnie boli :p
Czy Was też dziewczyny ciągnie brzuch, plecy od czasu do czasu jak na okres? Znów mam wrażenie jakbym go miała dostać.
Jestem na progesteronie 200 (wieczorem) i nie wiem czy to ma teraz jakiś wpływ

Jestem na progesteronie 200 (wieczorem) i nie wiem czy to ma teraz jakiś wpływ.
Ja jak od wczoraj zaczęłam wymiotować to praktycznie całkiem przestało mnie boleć podbrzusze i ustały plamienia . Coś za coś ;)

reklama
Do góry