Ostatnio coś dużo ciąż bliźniaczych . Dwie moje znajome zaszły w ciążę z bliźniakami mniej więcej w podobnym czasie , rodzą w marcu Ciekawe na którą z nas trafiPiękny przyrost. Może na bliźniaki po biochemicznej łatwiej ciążę utrzymać. Tak mi ginekolog zawsze gada i tego się trzymam
reklama
StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Pęcherzyk był jeden, bo miałam monitoring, ale kto wie. W sumie byłoby spoko. Jedna ciąża i z głowy ale nie sądzę, żeby tam jakaś dwójka siedziałaPiękny przyrost. Może na bliźniaki po biochemicznej łatwiej ciążę utrzymać. Tak mi ginekolog zawsze gada i tego się trzymam
Annnna1994
Ja zawsze chciałam bliźniaki ale mój organizm by tego nie wytrzymał.Pęcherzyk był jeden, bo miałam monitoring, ale kto wie. W sumie byłoby spoko. Jedna ciąża i z głowy ale nie sądzę, żeby tam jakaś dwójka siedziała
93kora
Na bliźniaki ewentualnie , progesteron mógłby o tym świadczyć a nie beta hcg.Piękny przyrost. Może na bliźniaki po biochemicznej łatwiej ciążę utrzymać. Tak mi ginekolog zawsze gada i tego się trzymam
Annnna1994
Niby czemu nie beta ?
Sansieviera
Początkująca w BB
Beta też, produkowana jest przez trofoblast a przy bliźniaczej jest większa liczba komórek trofoblastu więc beta też wyższa
Memories
Zaciekawiona BB
Jak w ogóle mam wytrzymać do USG do 20.12?
Czy Was też dziewczyny ciągnie brzuch, plecy od czasu do czasu jak na okres? Znów mam wrażenie jakbym go miała dostać.
Jestem na progesteronie 200 (wieczorem) i nie wiem czy to ma teraz jakiś wpływ.
Czy Was też dziewczyny ciągnie brzuch, plecy od czasu do czasu jak na okres? Znów mam wrażenie jakbym go miała dostać.
Annnna1994
Też czasem pobolewa mnie brzuch a czasem plecy, jestem na duphastonie ale to raczej u mnie przynajmniej nie ma na to wpływu. Śmieje się nawet, że w tej ciąży to codziennie coś innego mnie boli
Jak w ogóle mam wytrzymać do USG do 20.12?
Jestem na progesteronie 200 (wieczorem) i nie wiem czy to ma teraz jakiś wpływ
Ja jak od wczoraj zaczęłam wymiotować to praktycznie całkiem przestało mnie boleć podbrzusze i ustały plamienia . Coś za cośJak w ogóle mam wytrzymać do USG do 20.12?
reklama
Coffe18
Najważniejsze że jest pęcherzyk. Lada dzień będzie zarodek
Dzięki i oby oby
Dobre myśli są potrzebne
Podziel się: