reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Na wyprzedaży chcecie bardziej szukać rzeczy ciążowych dla siebie czy już czegoś dla dzieci?

Ja te staniki muszę kupić i chyba jakieś leginsy…

Większość kupuje dla rocznego synka 😀

Z ciążowych ubrań mam tylko leginsy i w sumie posłużyły mi dopiero w 3 trymestrze . Tak to bujałam się w zwykłych 😀z sinsaya za 15 zł 😀

Teraz stawiam na sukienki ☀️🌞

Zazdroszczę tego szału zakupowego.
Ja mam syna i córkę i najlepsze ubranka zostawiłam, więc nie poszaleję, tym bardziej, że jakiekolwiek pierwsze zakupy nie wcześniej niż w 3 trymestrze 😅

Sierpniowe będzie miało wszystko po listopadowym 😜
Dla niemowlaka serio nic nie zamierzam kupować 😀

No chyba że życie zrobi nam psikusa i będzie dziewczynka 😂

reklama
Do góry