Karolina2495
Fanka BB :)
Podpisuję się pod tymJa większość rzeczy kupiłam na 68, zawsze można podwinać rękawki . 62 mała ilość polecam a 56 to szkoda kasy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podpisuję się pod tymJa większość rzeczy kupiłam na 68, zawsze można podwinać rękawki . 62 mała ilość polecam a 56 to szkoda kasy
To odliczamy razem !Ja jestem 7.
Kochana z OM termin wychodzi mi na 22.08.
Widać . Betę robiłam 12.12 i było 3869. Dzisiaj n5.+2 i jest GS 0.64 cm YS 0.24 cmTo w 5+2 widać już malucha? Robiłaś betę jakoś niedawno? Pytam żeby wiedzieć na co się szykować za tydzień
Zazdroszczę…Widać . Betę robiłam 12.12 i było 3869. Dzisiaj n5.+2 i jest GS 0.64 cm YS 0.24 cm
To nie widać malucha GS to pęcherzyk ciążowy, a YS to pęcherzyk żółtkowy Zarodek jest późniejWidać . Betę robiłam 12.12 i było 3869. Dzisiaj n5.+2 i jest GS 0.64 cm YS 0.24 cm
Ja bym nie czytała kochana tylko zaufała lekarzowi, bo przed Tobą całe 9 miesięcy oczekiwaniaLekarz twierdzi, że na USG za tydzień jest duża szansa na serce już przy takiej wielkości pęcherzyku. Muszę na spokojnie poczytać w necie co i jak. I czy to dobre wyniki
To w 5+2 widać już malucha? Robiłaś betę jakoś niedawno? Pytam żeby wiedzieć na co się szykować za tydzień
To nie widać malucha GS to pęcherzyk ciążowy, a YS to pęcherzyk żółtkowy Zarodek jest później
Wiem , bardziej mi chodziło ze coś widaćTo nie widać malucha GS to pęcherzyk ciążowy, a YS to pęcherzyk żółtkowy Zarodek jest później
Na pewno nie zarodek 18 mm chyba pęcherzyk ciążowy 18mm - to odpowiada wiekowo ciąży.Ja wczoraj na wizycie miałam wg USG 5+3 zarodek miał 18 mm pewnie zależy od sprzetu, w 1 ciąży w tym wieku ciążowym bylo widać tylko puste jajo i się stresu najadłam a tydzień później już był zarodek widoczny ale to był stary sprzęt NFZ wtedy