Annnna1994
Aktywna w BB
6 tydzień i 3 dzień. Chodź w gruncie rzeczy powinien być już 7 tydzień i 3 dzień. U mnie takie przesunięcia się zdarzająO mamuniooo! Ale radość. Który tydzień wychodzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6 tydzień i 3 dzień. Chodź w gruncie rzeczy powinien być już 7 tydzień i 3 dzień. U mnie takie przesunięcia się zdarzająO mamuniooo! Ale radość. Który tydzień wychodzi?
Napewno zobaczysz już wtedy serduszko u mnie też miał być lipcowy a wyszedł sierpień po USGWitajcie! Chętnie do Was dołączę, zapisałam się do lipcowych terminów, wg miesiączki termin był na koniec lipca jednak po pierwszym usg 2 dni temu wyszedł termin na 5 sierpnia. Mam 31 lat i to moja pierwsza ciaza, serduszka jeszcze nie widać, w przyszła środę kolejne usg, tym razem prywatnie na lepszym sprzęcie, mam nadzieje, ze coś więcej zobaczymy
Witamy Ja urodziłam 26 sierpnia ,2 lata temuCześć Dziewczyny, podczytywałam Was, ale chciałam poczekać przynajmniej na dwa wyniki bety, żeby dołączyć.
Test wykonałam 9 dni po owulacji i wyszła słaba kreska, beta z 11 dpo 33,3, dzisiaj 13 dni po owulacji mam 61,4
Wizytę u ginekologa mam 17/12, liczę, że zobaczę przynajmniej pęcherzyk Dodatkowym smaczkiem jest to, że miałam podwójną owulację i jestem bardzo ciekawa co z tego wyniknie
Termin porodu z om wyliczony przez apkę to 26 sierpnia.
Jestem w ciąży po raz drugi, mam już prawie 6 letnią córę.
Hahah nieee beta 3 869 . Zrobiłam dodatkowo proga i trochę się zmartwiłam bo spadł do 27,20. A dołożyłam już prolutex..@Gosia0132 i jak tam, są wyniki? 10000 przekroczone?