angeliskax
Moderator
Współczuję!Fajnie Wam z tymi wizytami, wczoraj dzwoniłam do gina i automatyczna sekretarka, że mają urlop od 2.12 do 6.01
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję!Fajnie Wam z tymi wizytami, wczoraj dzwoniłam do gina i automatyczna sekretarka, że mają urlop od 2.12 do 6.01
gratuluję dobrze, że znowu jesteś na wątku mamowym. Cieszę się, że się udało i trzymam kciukiDobra mam wynik.
2 dni temu 22,100
A dzisiaj 75,200
Dziękuję!! Za Ciebie też trzymam kciuki!! Jak się czujesz? Masz jakieś mdłości?gratuluję dobrze, że znowu jesteś na wątku mamowym. Cieszę się, że się udało i trzymam kciuki
PięknieJuż po wizycie, jest zarodek i serduszko. Całe 0.6 cm szczęścia <3
GratulacjeJuż po wizycie, jest zarodek i serduszko. Całe 0.6 cm szczęścia <3
O mamuniooo! Ale radość. Który tydzień wychodzi?Już po wizycie, jest zarodek i serduszko. Całe 0.6 cm szczęścia <3
Ja wizytę dopiero mam 2.01Kurcze, wy już serca macie a ja jeszcze na pierwszej wizycie nie byłam… i pewnie przed swietami się serca nie doczekam