reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
U mnie dopiero w 6 tc było widać pęcherzyk i wedlug USG był to 5 tydzień. Był wiedoczny pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym. Na kolejnej wizycie już w 6 tc było widać pęcherzyk z zarodkiem i z sercem :)
Masz na mysli zarodek przy brzegu YS? Ale szybko 😮
Też bym chciała coś więcej zobaczyć, ale myślę, że będzie tylko pęcherzyk, jeśli w ogóle będzie... Ale u mnie beta niska.

Teraz myślę, że mogłam się umówić na poniedziałek jednak... zamiast 5+1 było by 5+3. Według mamaginekolog pęcherzyk żółtkowy yS pojawią się około 5+2 do 5+5..

U mnie dopiero w 6 tc było widać pęcherzyk i wedlug USG był to 5 tydzień. Był wiedoczny pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym. Na kolejnej wizycie już w 6 tc było widać pęcherzyk z zarodkiem i z sercem :)
Masz na myśli skończone tygodnie czy rozpoczęte? Bo ja liczę 4+1 jako piąty tydzień

reklama
Do góry