reklama
angeliskax
Moderator
Już dostałaś odpowiedź. wtedy wykluczy bo widać czy pęcherzyk jest w macicy czy poza nim.Ostatnia wiadomość która mi się wyświetla jest dziś z północy jak tak dalej będzie to ciężko będzie nam pisac
Annnna1994
Fanka BB :)
Spora z tymi umowami nie ma lekko. Cieszę się że nie mam tego problemuMnie dziś podbrzusze pobolewa, ale w pracy jeszcze nie mogę nic powiedzieć, bo kończy mi się umowa, jesli by się dowiedzieli to nie przedluzą
Dzis moja pierworodna na 18stke, ale będzue duża różnica wieku
Annnna1994
To do mnie ?Już dostałaś odpowiedź. wtedy wykluczy bo widać czy pęcherzyk jest w macicy czy poza nim.
wiolaho
to u mnie bedzie podobna różnicaMnie dziś podbrzusze pobolewa, ale w pracy jeszcze nie mogę nic powiedzieć, bo kończy mi się umowa, jesli by się dowiedzieli to nie przedluzą
Dziewczyny skacze z radości w pn beta 86 , a dziś 332 więcej już nie sprawdzam cierpliwie czekam
Coffe18
Odpukać odpukać ale chyba wróciła mi dawana energia i siły albo to słoneczko za oknem tak działa - już sama nie wiem
Najważniejsze że obudziłam się bez mdłości i zrobiłam od rana naprawdę multum rzeczy i to z rocznikiem przy nodze
Za chwilkę kładę kawalera na drzemkę i biorę się za pieczenie naleśników
Udanych wizyt , pięknych widoków i dobrego dnia życzę
Najważniejsze że obudziłam się bez mdłości i zrobiłam od rana naprawdę multum rzeczy i to z rocznikiem przy nodze
Annnna1994
Piękny przyrostto u mnie bedzie podobna różnica
Dziewczyny skacze z radości w pn beta 86 , a dziś 332 więcej już nie sprawdzam cierpliwie czekam
Annnna1994
Dobrze słyszeć że u kogoś już jest lepiejOdpukać odpukać ale chyba wróciła mi dawana energia i siły albo to słoneczko za oknem tak działa - już sama nie wiem
Karolina2495
Mam tą samą sytuację. Kończy mi się umowa niedlugo i już niby mają gotowy aneks i w tym miesiącu mam go podpisać... oby się wyrobili, bo później będzie ciężko zakryć co trzebaMnie dziś podbrzusze pobolewa, ale w pracy jeszcze nie mogę nic powiedzieć, bo kończy mi się umowa, jesli by się dowiedzieli to nie przedluzą
reklama
Annnna1994
Miałam tak w poprzedniej ciąży jak w 5 msc szłam podpisać umowęMam tą samą sytuację. Kończy mi się umowa niedlugo i już niby mają gotowy aneks i w tym miesiącu mam go podpisać... oby się wyrobili, bo później będzie ciężko zakryć co trzeba
Podziel się: