reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Mnie dziś podbrzusze pobolewa, ale w pracy jeszcze nie mogę nic powiedzieć, bo kończy mi się umowa, jesli by się dowiedzieli to nie przedluzą

Dzis moja pierworodna na 18stke, ale będzue duża różnica wieku 😅
to u mnie bedzie podobna różnica 🫢

Dziewczyny skacze z radości w pn beta 86 , a dziś 332 więcej już nie sprawdzam cierpliwie czekam 🙏🤞😍

Odpukać odpukać ale chyba wróciła mi dawana energia i siły 😍 albo to słoneczko za oknem tak działa - już sama nie wiem 😃
Najważniejsze że obudziłam się bez mdłości 😀 i zrobiłam od rana naprawdę multum rzeczy i to z rocznikiem przy nodze 😍

Za chwilkę kładę kawalera na drzemkę i biorę się za pieczenie naleśników 🤤🤤

Udanych wizyt , pięknych widoków i dobrego dnia życzę 🫡

Odpukać odpukać ale chyba wróciła mi dawana energia i siły 😍 albo to słoneczko za oknem tak działa - już sama nie wiem 😃
Najważniejsze że obudziłam się bez mdłości 😀 i zrobiłam od rana naprawdę multum rzeczy i to z rocznikiem przy nodze 😍

Za chwilkę kładę kawalera na drzemkę i biorę się za pieczenie naleśników 🤤🤤

Udanych wizyt , pięknych widoków i dobrego dnia życzę 🫡
Dobrze słyszeć że u kogoś już jest lepiej :D

Mnie dziś podbrzusze pobolewa, ale w pracy jeszcze nie mogę nic powiedzieć, bo kończy mi się umowa, jesli by się dowiedzieli to nie przedluzą

Dzis moja pierworodna na 18stke, ale będzue duża różnica wieku 😅
Mam tą samą sytuację. Kończy mi się umowa niedlugo i już niby mają gotowy aneks i w tym miesiącu mam go podpisać... oby się wyrobili, bo później będzie ciężko zakryć co trzeba 😅

reklama
Do góry