reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja sprawdzałam chyba z 10 razy bo startowałan z beta 29 ale skończyłam na pomiarach 11 tys. Już później za duży stres czy dobrze rośnie :)
ja wystartowałam z beta 19🫢 zobaczę może jeszcze w piątek pójdę jeszcze pomyślę

U mnie wizytę ustalił pierwsza na 13 stycznia to będzie 8 tydz skończony i trochę sobie tego czekania nie wyobrażam liczę że coś się zwolni szybciej lub pójdę do kogoś innego żeby tylko zobaczyć czy jest oki

reklama
Ale mnie już nosi a sobota tak daleko… Jeszcze się słabo czuję. Niedobrze mi i oczy mi się zamykają.

Czy któraś z was miała problem z podwyższonym tętnem przed ciążą? Ja brałam leki, które musiałam odstawić i teraz wróciłam do tętna spoczynkowego 90-100, wolny spacer to już 120-130 a schody na 3 piętro potrafią wywalić do 150 tętno. Trochę mnie to martwi.

reklama
Do góry