Agne.szka
Zaangażowana w BB
Dziękuje . Mam nadzieje ze dalej będzie pięknie rosło. Nam wszystkim życze takich wynikówPiękny wynik,gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje . Mam nadzieje ze dalej będzie pięknie rosło. Nam wszystkim życze takich wynikówPiękny wynik,gratulacje
Super!!Mam wyniki bety tydzień temu w poniedziałek 90.6. Dzisiaj 2718!
Wydaje mi się, że to nie jest nic niepokojącego, progesteron jest wydzielany skokowo i jego wartość się zmienia w ciągu dnia, może gdybyś robiła badanie o innej godzinie, to nie byłoby nawet widać tego spadku.Dziewczyny spadł mi za to progesteron z 25.4 na 20.9 wiecie czy to złe?
Dziękuje pięknieWydaje mi się, że to nie jest nic niepokojącego, progesteron jest wydzielany skokowo i jego wartość się zmienia w ciągu dnia, może gdybyś robiła badanie o innej godzinie, to nie byłoby nawet widać tego spadku.
Piękny wynik, nawet już fasolinke będzie widać gratuluję. Ja jeszcze czekam....Tez bylam na becie dzisiaj , szczerze mówiąc spodziewałam się wyniku między 500-700 a tu takie coś Zobacz załącznik 1471214
Dziękuje trzymam za CiebiePiękny wynik, nawet już fasolinke będzie widać gratuluję. Ja jeszcze czekam....