reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

jeżeli Cię to uspokoi to idź😁 ja nie chodzę już na betę, żeby się już nie stresować, nawet mamie powiedziałam, ze jakbym coś przebąkiwała, że jadę do laboratorium, to ma mi zabrać kluczyki od auta🤣
Mój mąż też mówi żebym nie robiła. Stara się mnie uspokajać.
A ja myślę tylko o jednym:"beta,przyrost,ból brzucha, czy bolą piersi, czy nie dostałam okresu, co to za skurcz itp." 🙊🙈

reklama
Mój mąż też mówi żebym nie robiła. Stara się mnie uspokajać.
A ja myślę tylko o jednym:"beta,przyrost,ból brzucha, czy bolą piersi, czy nie dostałam okresu, co to za skurcz itp." 🙊🙈
No dokładnie, ja mam ciagle takie same myśli. Ale ile człowiek tak pociągnie? To ciagle sprawdzanie piersi, majtek. W psychozę się wpędzimy

Rosegold jaki jesteś rocznik? ☺️
Jestem stara d00pa - 1991🙊

Byłam z mamą i córką na kawie (tzn córka nie Piła kawy😅) w Starbucks, a ze obok zupełnie przypadkiem było hebe, a następnie zupełnie przypadkiem wc, to kupiłam w hebe test i poleciałam do toalety🙊 stwierdziłam, ze będzie na pamiątkę, No bo kreska już będzie wyraźna. I Kurcze jest wyraźna ale jakaś krzywa, więc chyba będę musiała zrobić jeszcze jeden, ale w warunkach domowych🙈

Załączniki

• C1437A9A-ECAD-48B2-A620-933F684CB6EC.jpeg
    C1437A9A-ECAD-48B2-A620-933F684CB6EC.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 107
Byłam z mamą i córką na kawie (tzn córka nie Piła kawy😅) w Starbucks, a ze obok zupełnie przypadkiem było hebe, a następnie zupełnie przypadkiem wc, to kupiłam w hebe test i poleciałam do toalety🙊 stwierdziłam, ze będzie na pamiątkę, No bo kreska już będzie wyraźna. I Kurcze jest wyraźna ale jakaś krzywa, więc chyba będę musiała zrobić jeszcze jeden, ale w warunkach domowych🙈
Jest piękna 🤩

Zastanawiam się co będzie widać na usg w 5+5 (mam 5.12.) Praca serca już może być widoczna, ale nie musi. Byłoby super gdyby była :)

reklama
Ja mam 4+2 czy 4+1. Dzwoniłam dzisiaj do lekarza bo chodze do kliniki i przez hashimoto i stratę w sierpniu mam być jutro u niego z badaniami 🤔. Ciekawa jestem co mi powie. @RoseGold piękna kreseczka już!

Do góry