reklama
Kreatywnynick
Fanka BB :)
Rano dziwnie, niby nie bolał mnie bardzo brzuch ale takie No dziwne uczucie, teraz okej, ale łapie tak czasami niespodziewanie jutro umówiłam się na 1 wizytę, jest wcześnie ale może coś będzie widacJak się dzisiaj czujecie?
Rano dziwnie, niby nie bolał mnie bardzo brzuch ale takie No dziwne uczucie, teraz okej, ale łapie tak czasami niespodziewanie jutro umówiłam się na 1 wizytę, jest wcześnie ale może coś będzie widac
O to rzeczywiście szybko ta wizyta
U mnie na pewno jeszcze nic by nie było widać. Testy jeszcze dość jasne, obawiam się ze za jasne, ale tylko beta prawdę powie. Byłam przed chwilą na wizycie u jakiegoś przypadkowego lekarza ginekolog, w celu otrzymania recepty na heparynę drobnocząsteczkową. Mój lekarz wczoraj nie zdążył mi wystawić. Martwię się, bo powinnam jak najszybciej przyjąć. I tak dobrze, że dzisiaj mi się udało dostać do gina, to przynajmniej jestem trochę spokojniejsza.
Kreatywnynick
Dokladnie beta prawdę powie, No wcześnie ale nie chce czekać po prostu, jak się nie uda nic zobaczyć to trudno, a jak się uda to spokoO to rzeczywiście szybko ta wizyta
U mnie na pewno jeszcze nic by nie było widać. Testy jeszcze dość jasne, obawiam się ze za jasne, ale tylko beta prawdę powie. Byłam przed chwilą na wizycie u jakiegoś przypadkowego lekarza ginekolog, w celu otrzymania recepty na heparynę drobnocząsteczkową. Mój lekarz wczoraj nie zdążył mi wystawić. Martwię się, bo powinnam jak najszybciej przyjąć. I tak dobrze, że dzisiaj mi się udało dostać do gina, to przynajmniej jestem trochę spokojniejsza.
Dokladnie beta prawdę powie, No wcześnie ale nie chce czekać po prostu, jak się nie uda nic zobaczyć to trudno, a jak się uda to spoko
Powtarzałaś jeszcze betę? W sobotę, jak dobrze pamiętam miałaś już 96 chciałabym, żeby moja tak ładnie rosła
Powtarzałaś jeszcze betę? W sobotę, jak dobrze pamiętam miałaś już 96 chciałabym, żeby moja tak ładnie rosła
Czekaj, sobota była wczoraj... to cofam pytanie xD bez sensu...
Kreatywnynick
Prawdopodobnie będę w środę powtarzać, albo wtorekCzekaj, sobota była wczoraj... to cofam pytanie xD bez sensu...
Hej hej u mnie dziś dobry dzień w sumie czuje się bardzo dobrze czasem coś mnie cycek któryś zaboli ale to tak subtelnie.dzis już test wyszedł wyraźniejszy. Jutro powtórzę betę. Kto też jutro powtarza ? Ja zapisałam się na sobotę do lekarza.
A czemu potrzebowałaś heparynę ?O to rzeczywiście szybko ta wizyta
reklama
Hej hej u mnie dziś dobry dzień w sumie czuje się bardzo dobrze czasem coś mnie cycek któryś zaboli ale to tak subtelnie.dzis już test wyszedł wyraźniejszy. Jutro powtórzę betę. Kto też jutro powtarza ? Ja zapisałam się na sobotę do lekarza.
Ja jutro powtarzam. Chyba za często robię testy i się niepotrzebnie nakręcam. Raz wyjdzie jasny, raz trochę ciemniejszy. Zobaczymy jutro, bo mam przeczucie, że jeśli beta urósł to niewiele.
Podziel się: