reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ja już po wszystko jest dobrze , zaczynam 9 tydzień , karta ciąży założona , niestety z ważeniem 🤣 jeszcze dostałam skierowanie na posiew moczu i gluzkoze z kolejną wizytacja za msc 🙂
Dziewczyny, melduje się po wizycie :)

Dzidziulek rośnie jak na drożdżach ma już 6 mam i ma mikro serduszko które bije! Alllle się cieszę
cieszymy się razem z Wami, gratki dziewczyny❤️

Dobry wieczór. Nieśmiało chciałam się przywitać. Termin wychodzi mi na 29 sierpnia. Mam już w domu prawie 1,5 roczną sierpniową córeczkę 🥰 wizytę nastepna mam 24 stycznia . Muszę jeszcze zrobić krzywa cukrowa, bo niestety w pierwszej ciąży miałam stwierdzoną cukrzycę ciążowa, ale wystarczyła tylko dieta.
Powodzenia dla wszystkich wizytujących 🥰

Cześć! chciałabym się z Wami przywitać, podglądam forum już od kilku dni, ale nie miałam odwagi napisać, bo trochę do mnie nie dociera, że jestem w ciąży 🙃. Pod koniec roku pozytywne testy, zrobiłam betahcg w odstępie 48h: 3700 i 9400 mIU/ml (to chyba duże wyniki?) pózniej pobiegłam zaraz do gin i na USG pokazał się "pęcherzyk ciążowy z echem zarodka" crl 1.7mm, poza zakresem tabel. Wychodziło na 5-6 tydzień, więc umówiłyśmy się na wizytę za dwa tygodnie, czyli w ten piątek. To były bardzo długie 2 tygodnie, w międzyczasie dotarłam chyba na "sam koniec internetów" a dalej czuje, że nic nie wiem.
Dookoła słyszę dużo przykrych historii znajomych, którzy chcieliby mieć bobasa ale z różnych powodów nie wychodzi i chyba dlatego jakoś pesymistycznie podchodzę do tematu. 🙄 Mam nadzieję, że w jutro usłyszę dobre wieści.

Cześć! chciałabym się z Wami przywitać, podglądam forum już od kilku dni, ale nie miałam odwagi napisać, bo trochę do mnie nie dociera, że jestem w ciąży 🙃. Pod koniec roku pozytywne testy, zrobiłam betahcg w odstępie 48h: 3700 i 9400 mIU/ml (to chyba duże wyniki?) pózniej pobiegłam zaraz do gin i na USG pokazał się "pęcherzyk ciążowy z echem zarodka" crl 1.7mm, poza zakresem tabel. Wychodziło na 5-6 tydzień, więc umówiłyśmy się na wizytę za dwa tygodnie, czyli w ten piątek. To były bardzo długie 2 tygodnie, w międzyczasie dotarłam chyba na "sam koniec internetów" a dalej czuje, że nic nie wiem.
Dookoła słyszę dużo przykrych historii znajomych, którzy chcieliby mieć bobasa ale z różnych powodów nie wychodzi i chyba dlatego jakoś pesymistycznie podchodzę do tematu. 🙄 Mam nadzieję, że w jutro usłyszę dobre wieści.
Trzymam kciuki! Tez mam jutro wizytę, oby same dobre wieści, nie widzę innej opcji ♥️ spokojnej nocy 😘

reklama
Do góry