reklama
Ja już po wszystko jest dobrze , zaczynam 9 tydzień , karta ciąży założona , niestety z ważeniem jeszcze dostałam skierowanie na posiew moczu i gluzkoze z kolejną wizytacja za msc
cieszymy się razem z Wami, gratki dziewczynyDziewczyny, melduje się po wizycie
Dzidziulek rośnie jak na drożdżach ma już 6 mam i ma mikro serduszko które bije! Alllle się cieszę
Sylwiaa89
Fanka BB :)
Dobry wieczór. Nieśmiało chciałam się przywitać. Termin wychodzi mi na 29 sierpnia. Mam już w domu prawie 1,5 roczną sierpniową córeczkę wizytę nastepna mam 24 stycznia . Muszę jeszcze zrobić krzywa cukrowa, bo niestety w pierwszej ciąży miałam stwierdzoną cukrzycę ciążowa, ale wystarczyła tylko dieta.
Powodzenia dla wszystkich wizytujących
Powodzenia dla wszystkich wizytujących
O ciekawe u mnie właśnie zamiast tych komunikatów jest "missing translation", to już bym wolała żeby się po angielsku wyświetlało
Mam to samo...
O ciekawe u mnie właśnie zamiast tych komunikatów jest "missing translation", to już bym wolała żeby się po angielsku wyświetlało
Zanim mi się tak zrobiło to przez kilka dni wyłącznie po angielsku się wyświetlało
Eeeej ja to w ogóle wędlin nie jem a żółty ser mogłabym jeść w kółko Chociaż ostatnio jakaś wege szynkę kupiłam i była bardzo smaczna .
Wege szynka z Lidla jest całkiem smaczna
Myszon
Cześć! chciałabym się z Wami przywitać, podglądam forum już od kilku dni, ale nie miałam odwagi napisać, bo trochę do mnie nie dociera, że jestem w ciąży . Pod koniec roku pozytywne testy, zrobiłam betahcg w odstępie 48h: 3700 i 9400 mIU/ml (to chyba duże wyniki?) pózniej pobiegłam zaraz do gin i na USG pokazał się "pęcherzyk ciążowy z echem zarodka" crl 1.7mm, poza zakresem tabel. Wychodziło na 5-6 tydzień, więc umówiłyśmy się na wizytę za dwa tygodnie, czyli w ten piątek. To były bardzo długie 2 tygodnie, w międzyczasie dotarłam chyba na "sam koniec internetów" a dalej czuje, że nic nie wiem.
Dookoła słyszę dużo przykrych historii znajomych, którzy chcieliby mieć bobasa ale z różnych powodów nie wychodzi i chyba dlatego jakoś pesymistycznie podchodzę do tematu. Mam nadzieję, że w jutro usłyszę dobre wieści.
Dookoła słyszę dużo przykrych historii znajomych, którzy chcieliby mieć bobasa ale z różnych powodów nie wychodzi i chyba dlatego jakoś pesymistycznie podchodzę do tematu. Mam nadzieję, że w jutro usłyszę dobre wieści.
JoannaLaura
Trzymam kciuki! Tez mam jutro wizytę, oby same dobre wieści, nie widzę innej opcji spokojnej nocyCześć! chciałabym się z Wami przywitać, podglądam forum już od kilku dni, ale nie miałam odwagi napisać, bo trochę do mnie nie dociera, że jestem w ciąży . Pod koniec roku pozytywne testy, zrobiłam betahcg w odstępie 48h: 3700 i 9400 mIU/ml (to chyba duże wyniki?) pózniej pobiegłam zaraz do gin i na USG pokazał się "pęcherzyk ciążowy z echem zarodka" crl 1.7mm, poza zakresem tabel. Wychodziło na 5-6 tydzień, więc umówiłyśmy się na wizytę za dwa tygodnie, czyli w ten piątek. To były bardzo długie 2 tygodnie, w międzyczasie dotarłam chyba na "sam koniec internetów" a dalej czuje, że nic nie wiem.
agutek_
Właśnie tam kupiłamWege szynka z Lidla jest całkiem smaczna
reklama
Myszon
dzieki! powodzenia na wizycie i daj znaćTrzymam kciuki! Tez mam jutro wizytę, oby same dobre wieści, nie widzę innej opcji spokojnej nocy
Podziel się: