agutek_
Fanka BB :)
Jedyne co mogę zrobić, to zaobserwować wątek albo napisać na nim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie da sięhttps://www.babyboom.pl/forum/grupy/sierpnioweczki-2023.804/
Dziewczynki spróbujcie się dołączyć
W tym linku mam komunikat o braku uprawnień, w poprzednich też nie widzę opcji dołącz, a w zakładce użytkownicy jesteś tylko Ty Zazuu. Też coś zaraz spróbuję testowo napisać.Jedyne co mogę zrobić, to zaobserwować wątek albo napisać na nim
Oo, to może faktycznie trzeba tam napisać coś by się automatycznie dodaćW tym linku mam komunikat o braku uprawnień, w poprzednich też nie widzę opcji dołącz, a w zakładce użytkownicy jesteś tylko Ty Zazuu. Też coś zaraz spróbuję testowo napisać.
moje kanapki, ja ostatnio tez tylko kanapka z serem, pomidorem i ogórkiem. Na sam widok mięsa mnie odrzucaEeeej ja to w ogóle wędlin nie jem a żółty ser mogłabym jeść w kółko Chociaż ostatnio jakaś wege szynkę kupiłam i była bardzo smaczna .