BahamaMama
Fanka BB :)
Ja też, ja też!Dziewczyny ja jestem nowa na babyboom ledwo wiem jak to dziala - nie zgubcie mnie przy tym zamykaniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też, ja też!Dziewczyny ja jestem nowa na babyboom ledwo wiem jak to dziala - nie zgubcie mnie przy tym zamykaniu
o patrz, Twój widzę od razu, a moj nowy jakiś taki nieśmiałyDodałam sobie awatar - śmiesznego borzoja
ja wazę za dużo do wzrostu, lekarz kręci nosem, ale nic nie poradzę może później uda się coś ogarnąć, ale teraz nie mogę się doprowadzać do głodu, bo zżerają mnie wtedy mdłościDzieki dziewczyny za odpowiedzi co do pracy. A co z Wasza dieta? Mi lekarz na pierwszej wizycie policzyl wage wzgledem wzrostu i jest Ok ale i tak mowi trzeba miec diete bo latwo przytyc od poczatku i to obciaza serce i caly organizm. Jak to ugryzc? Wczoraj wieczorem zjadlam salatke zielona z pomidorkami, starta marchwia i jedna mini mozzarelka polane oliwa bez chleba. Dzis rano bylam bardzo glodna i mam wrazenie nawet ze jestem bardziej glodna niz zwykle, jak to rozwiazac? Czy to ok ograniczac jak organizm wyraznie mowi ze jest glodny?
Leukocyty w moczu chyba sa dosyc czesto. Ja mam zrobic jeszcze posiew bo sie wlasnie mocz mojej lekarce nie spodobal (leukocyty+bakterie b liczne), wiec jutro lece z kubkiem do labo.Dziewczyny ja Was czytam namiętnie od deski do deski, proszę o mnie nie zapominać
W piątek mam wizytę usg na którym potwierdzę datę porodu, robiłam dziś badania za pińset złotych i czekam na wyniki, narazie przychodzą takie średnie :/ (leukocyty w moczu? )
Poza tym zazdroszczę tym, które mają energię, chodzą do pracy, ruszają się i myślą zeby zdrowo jeść ja to kolejny tydzień mega senności, mdlosci non stop, nawet w nocy mnie budzą (chyba że akurat siku obudzi ), cyce obolałe, jestem do niczego
Ciaza to nie choroba mówili
Ano właśnie ja mam tylko hasło "wykryto", ale jak już jest zestawienie dla leukocytow w osadzie to są w normie, bakterie też..Leukocyty w moczu chyba sa dosyc czesto. Ja mam zrobic jeszcze posiew bo sie wlasnie mocz mojej lekarce nie spodobal (leukocyty+bakterie b liczne), wiec jutro lece z kubkiem do labo.
I to rozumiem, wazy się rano przed posiłkiem bez ubrań, a ja jestem ważona z ubraniami po posiłki i ostatnio na NFZ mi mówiła ze moja waga jej się nie podoba.. mam 165 cm wzrostu we wrześniu ważyłam 65kg a teraz 77 nie jestem super szczupła, ale chyba przesadza z tą wagą, tez nie jem słodyczy non stop i codziennie fast foody, prywatnie mnie tez wazy i mówię ze okej mam przybierać na wadzeJa byłam ze Starym na wizycie z kartą ciąży i moja ginka spytała czy sobie wagę w domu wpisze
U mnie to samo wizyta kolo poludnia , wazenie po sniadaniu juz i w jeansach i swetrze - niby cos odejmuja ale to i tak nie fair ps. Jestem znow glodna! i zaczyna mi byc niedobrze.. (do wczoraj mowilam ze nie mam objawow )I to rozumiem, wazy się rano przed posiłkiem bez ubrań, a ja jestem ważona z ubraniami po posiłki i ostatnio na NFZ mi mówiła ze moja waga jej się nie podoba.. mam 165 cm wzrostu we wrześniu ważyłam 65kg a teraz 77 nie jestem super szczupła, ale chyba przesadza z tą wagą, tez nie jem słodyczy non stop i codziennie fast foody, prywatnie mnie tez wazy i mówię ze okej mam przybierać na wadze
Mi nie odejmują i tez nie ma co się głodzić bo tez mi jest wtedy niedobrzeU mnie to samo wizyta kolo poludnia , wazenie po sniadaniu juz i w jeansach i swetrze - niby cos odejmuja ale to i tak nie fair ps. Jestem znow glodna! i zaczyna mi byc niedobrze.. (do wczoraj mowilam ze nie mam objawow )