reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
I co jest w tych paczkach ? Ja zainstalowałam aplikację i mam tylko North Fish :D
np w North Fish to w paczkach można dostać absolutnie wszystko, łącznie z sokami czy zupą😬 i często te najdroższe ryby, które nie zeszły. My często z dóbr z NF robimy pastę rybną.

Ja ogólnie najbardziej polecam paczuszki z BP. Czy ze sklepu czy z Wild Bean. No a takie smaczki jak Starbucks czy Costa to mega ciężko złapać🥲 pizzy hut nigdy mi się nie udało

Frysiu ? O zarodku ? Tak pokazal nam malenstwo wielkosci takiej malej kreseczki ciezko bylo ja zmierzyc na tym etapie ale jest nie tak jak twierdzil wczesniejszy lekarz.

Dziewczyny jestescie w stanie to rozczytac ? To chyba jest wszytsko o czym mowil lekarz. Hehe nawet nie zauwazylam jak na odwrocie usg to wszytsko napisal ;p

Załączniki

• IMG_20230103_193646.jpg
    IMG_20230103_193646.jpg
    622,4 KB · Wyświetleń: 84
No to coś ten wiek się nie spina.
Nie wiem jak dla mnie to zdjęcie lepsze, ale też bez szału. Może po prostu jest taki obraz. Ja bym poszła pewnie za tydzień znając mój wysoki poziom cierpliwości😂
wiesz co, my wtedy bardzo usilnie liczyłyśmy te daty pierwszych pozytywnych testów z tym kiedy były seksy, kiedy mogła być owu, porównywałyśmy z wielkością młodzieży i doszłyśmy do jakiegoś konsensusu z tego co pamietam

Frysiu ? O zarodku ? Tak pokazal nam malenstwo wielkosci takiej malej kreseczki ciezko bylo ja zmierzyc na tym etapie ale jest nie tak jak twierdzil wczesniejszy lekarz.

Dziewczyny jestescie w stanie to rozczytac ? To chyba jest wszytsko o czym mowil lekarz. Hehe nawet nie zauwazylam jak na odwrocie usg to wszytsko napisal ;p
o mamo! co to za zakrętasy :D

myślałam, że jesteśmy na jednej grupie na fb ;)

reklama
Do góry