Helilo
Fanka BB :)
@asiasiasia mówi Ci coś Frysiu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
np w North Fish to w paczkach można dostać absolutnie wszystko, łącznie z sokami czy zupą i często te najdroższe ryby, które nie zeszły. My często z dóbr z NF robimy pastę rybną.I co jest w tych paczkach ? Ja zainstalowałam aplikację i mam tylko North Fish
Frysiu ? O zarodku ? Tak pokazal nam malenstwo wielkosci takiej malej kreseczki ciezko bylo ja zmierzyc na tym etapie ale jest nie tak jak twierdzil wczesniejszy lekarz.@asiasiasia mówi Ci coś Frysiu?
wiesz co, my wtedy bardzo usilnie liczyłyśmy te daty pierwszych pozytywnych testów z tym kiedy były seksy, kiedy mogła być owu, porównywałyśmy z wielkością młodzieży i doszłyśmy do jakiegoś konsensusu z tego co pamietamNo to coś ten wiek się nie spina.
Nie wiem jak dla mnie to zdjęcie lepsze, ale też bez szału. Może po prostu jest taki obraz. Ja bym poszła pewnie za tydzień znając mój wysoki poziom cierpliwości
o mamo! co to za zakrętasyFrysiu ? O zarodku ? Tak pokazal nam malenstwo wielkosci takiej malej kreseczki ciezko bylo ja zmierzyc na tym etapie ale jest nie tak jak twierdzil wczesniejszy lekarz.
Dziewczyny jestescie w stanie to rozczytac ? To chyba jest wszytsko o czym mowil lekarz. Hehe nawet nie zauwazylam jak na odwrocie usg to wszytsko napisal ;p
ja kiedyś kupiłam paski i glukometr dostałam gratis, ale ja chciałam tak o sobie kupićBędę musiała zakupić glukometr? czy to jest jakoś refundowane? Gdzieś muszę się zapoznać z zalecaniami. ale to w czwartek po wizycie u diabe.
a chcesz?Dodatkowo powiedzial ze bardzo ladnie zagoila mi sie rana po cesarce i jest duze prawdopodobienstwo jesli ciaza przebiegnie prawidlowo to bede mogla rodzic naturalnie
a mozliwe ;p jestem na kilku ;po mamo! co to za zakrętasy
myślałam, że jesteśmy na jednej grupie na fb