Zazuu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko jakoś mi lepiej, że nie jestem sama, boję się pisania o jedzeniu dziśHahaha mam to samo, takie miałam plany na frytki, ale jednak na nic nie mam ochoty jadłam tylko bułkę czosnkowa z tzatziki
Dzięki Laski!
To teraz kolejne teoretyczne pytania, rozważania...
Jestem sobie na l4 z kodem ciążowym, wyniki do dupy, jadę zagranicę, wracam i...? Uderzam do lekarza, że samoistne?
No pewnie nawet możesz powiedzieć, ze to aborcja była. Nie jest to nielegalneDzięki Laski!
To teraz kolejne teoretyczne pytania, rozważania...
Jestem sobie na l4 z kodem ciążowym, wyniki do dupy, jadę zagranicę, wracam i...? Uderzam do lekarza, że samoistne?
No tylko ja wiem o tym gdzie jadęNa l4 raczej nie jedzie się za granicę
oki, spoko. No właśnie tak się zastanawiałam jak to teraz w tym naszym chorym kraju wygląda.No pewnie nawet możesz powiedzieć, ze to aborcja była. Nie jest to nielegalne
Mi było dość ciężko bo jeszcze robił mi się krwiak za krwiakiem i leżałam. Miałam też jakiś dziwny smak w ustach do 17 tyg. Ale jak ogarniesz co Ci nie wybija cukru to dasz radęJak się żyje z cukrzycą ciążową?
No tylko ja wiem o tym gdzie jadę
Że może coś mi mignęło, ale generalnie nie było...To zarodek ma 4mm.
Coś mówił o serduszku?