Wyrazy współczucia z powodu straty pieska. My rok temu straciliśmy kotkę brytyjkę która była z nami blisko 6 lat ;(Hej, nie odzywałam się cały weekend bo straciliśmy pieska w domu rodzinnym. Bardzo ciężko to znieśliśmy dlatego potrzebowałam sie wyłączyć. Przeczytałam wszystkie posty, zrobiło nas się już tu sporo to i posty lecą jak szalone. Witam serdecznie wszystkie nowe osoby które dotarły przez weekend. Piękne macie pazurki, ja na swoje idę dopiero przed wigilia, wiec jeszcze musza poczekać. Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i robiące bety. Proszę dawać znać jak tam! jak się dziś czujecie?
reklama
Emka24@
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki za wyniki. Koniecznie dawaj znać.Jestem po badaniach. Zdecydowałam się zrobić betę ;P Powtórzę w środę ciekawe jak rośnie w tych tysiącach
Dzej.zi
Emka przykro mi z powodu straty pieska
Jeśli chodzi o farbowanie włosów to ja byłam pod koniec listopada, ale mam w sumie kolor zbliżony do naturalnego
Dziś miałam beznadziejna nockę bo 1,5 roczniakowi wychodzą zęby, całą noc przytulony do cycka. A muszę go już odstawić, będzie ciężko.
Dziś 1 dzień mdłości
Jeśli chodzi o farbowanie włosów to ja byłam pod koniec listopada, ale mam w sumie kolor zbliżony do naturalnego
Dziś miałam beznadziejna nockę bo 1,5 roczniakowi wychodzą zęby, całą noc przytulony do cycka. A muszę go już odstawić, będzie ciężko.
Dziś 1 dzień mdłości
mylenne
Też mam podobnie, brzuch tak nie ciągnie. Siostra wróciła z Niemiec i nawiozła słodyczy i wszyscy próbują je we mnie wpychać a ja za nic nie mam ochoty na słodycze (podobno to ma oznaczać płeć, ale nie znam się) Mdłości również brak, z aptetytem średnio. Za to cyce bolą tak, że sutki krzyczą!U mnie brzuch już przestaje powoli boleć więc mam nadzieję że się na dobre wszystko zagnieździło poza tym czuje się napuchnięta jak przed okresem , nie mam apetytu a waga już mi podskoczyła pewnie przez wodę zatrzymana
No i wczoraj byliśmy na zakupach to miałam taaaaki zjazd, że stary mnie zbierał bo opierałam się już o podkłady pod panele, po powrocie tylko nakrył mnie kocem i tyle mnie widzieli
Otylia.
Hej dziewczyny widzę że już napisałyście ponad 250 stron a ja dzisiaj z pozytywnym testem jeden dzień przed okresem więc nieśmiało się odzywam, ale mam na uwadze że może nic z tego nie być.
Termin 30 sierpnia ale jestem już po dwóch cesarkach więc czeka mnie 3 pewnie w połowie sierpnia jak wszystko się szczęśliwie ułoży.
Na pokładzie 16 latek i Panna co miała być marcowa a jest z lutego tego roku
Także nie wyszłam jeszcze z pieluch i wracam w pieluchy.
Termin 30 sierpnia ale jestem już po dwóch cesarkach więc czeka mnie 3 pewnie w połowie sierpnia jak wszystko się szczęśliwie ułoży.
Witamy na pokładzieHej dziewczyny widzę że już napisałyście ponad 250 stron a ja dzisiaj z pozytywnym testem jeden dzień przed okresem więc nieśmiało się odzywam, ale mam na uwadze że może nic z tego nie być.
Jess30
Tak a to na chłopaka czy dziewczynę by zwiastowało ?Też mam podobnie, brzuch tak nie ciągnie. Siostra wróciła z Niemiec i nawiozła słodyczy i wszyscy próbują je we mnie wpychać a ja za nic nie mam ochoty na słodycze (podobno to ma oznaczać płeć, ale nie znam się) Mdłości również brak, z aptetytem średnio. Za to cyce bolą tak, że sutki krzyczą!
No i wczoraj byliśmy na zakupach to miałam taaaaki zjazd, że stary mnie zbierał bo opierałam się już o podkłady pod panele, po powrocie tylko nakrył mnie kocem i tyle mnie widzieli
reklama
mylenne
Witaj! Trzymamy kciuki żeby wszystko szczęśliwie się ułożyło!Hej dziewczyny widzę że już napisałyście ponad 250 stron a ja dzisiaj z pozytywnym testem jeden dzień przed okresem więc nieśmiało się odzywam, ale mam na uwadze że może nic z tego nie być.
Planujesz iść na betę?
Podziel się: