reklama
EMilkaaa84
Fanka BB :)
Przytulam,bo wiem ile wyrzeczeń,ja jeszcze brałam i insuline..i miałam tylko problem z porannymi cukrami cały czas jem praktycznie to samo,do ciąży cukry poranne między 80 a 90,a dzisiaj 100,tyle że mi w badaniach też dużo wychodzi..a w poprzedniej ciąży krzywa robiłam dwa razyJa dzisiaj rano 106 jak nigdy...w ciągu dnia nie mam wielkiego problemu,ale diete trzymam Loteria jest poranek chociaż w badaniach laboratoryjnych na czczo zawsze idealny cukier Masakra,dzisiaj tak za mną chodzi sernik z czekoladą Nie wiem jak to przetrwam,jeszcze tyle miesięcy,ale chyba nie ma co martwić się na zapas
EMilkaaa84
Ja mam kremy,są pyszne,dzisiaj spróbuję i dam znać jak zachowuje się poranny cukierTo i ja spróbuję,może na wielkie ciągoty będzie będzie dobre .
EMilkaaa84
Ja biorąc progesteron mam 14..więc głową do góryCześć mam wyniki bety ładnie rośnie z 49,9 w pon na 181,3,, za to próg mi spadł z 27 na 20 wiem że wytwarza się skokowo a i tak stres jest.
Nath096
Chętnie się dowiem ,ja zrobiłam zamówienie ,wzięłam jakiś żel owocowy,krem orzechowy i ksylitol. Moze sobie coś wyczaruje na święta ,chociaż kawałek zjeść.Ja mam kremy,są pyszne,dzisiaj spróbuję i dam znać jak zachowuje się poranny cukier
DziękiJa biorąc progesteron mam 14..więc głową do góry
A jak bierzesz duphoston to on nie wychodzi w badaniu krwi więc ty też się nie przejmujJa biorąc progesteron mam 14..więc głową do góry
reklama
ja mam koszmary, ale jak się budzę, to wiem tylko, że się boję, jednak nie pamietam fabuły@Lisza co u Ciebie? Byłaś wczoraj u lekarza?
Odkryłam dziś nowy objaw u siebie, koszmary, mam od paru dni straszne sny i teraz przeczytałam, że to może być od progesteronu. To by się zgadzało, tym bardziej że biorę też Luteinę.
Podziel się: