reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ja zaczynam dostrzegać pierwsze objawy ciąży 😅 jak pisałam w tamtym tygodniu ze wszystko spoko, to od piątku nie i trochę Wam ponarzekam jak miałam apetyt tak nie mam go wcale albo mam na konkretne rzeczy a potem jak o nich pomyśle to mi niedobrze 😂 lubiłam gotować a teraz kuchnia jest obrzydliwa i lodówka tez, zmuszam się do jedzenie, dzisiaj miałam ochotę na paczki i zjadłam 3 No i masakra 🤮 a najgorzej jest jak wstaje rano i pusty żołądek to wtedy już wgl mdłości max, także muszę zaopatrzyć się w takie tabletki czy coś na mdłości bo czuje ze będzie gorzej 😭 mam nadzieje, ze jak się nas zbierze więcej to może przejdziemy do zamkniętej grupy?
Ja rano nie mogę zjeść śniadania 🥹 a kawa? Nie mam w ogóle na nią ochoty 🥸

Umówiłam na 15go w czwartek na 1
Hej
Cieszę się z Waszych pozytywnych informacji nowych podwojnych kreseczek, optymistycznych wizyt u lekarzy ! Trzymam za Was kciuki!
Ja dziś mam kryzys Niestety spełniają się czarne myśli :( Mimo prawidłowego przyrostu bety nadal nie ma zarodka ani nawet ciałka żółtego.... a już 6 tydzień
Objawy ciążowe się nasilają a ja muszę czekać 2 tyg kiedy szanse są nikłe i najpewniej skończy się zabiegiem
A nie może być tak, ze ciąża jest młodsza?

Hej
Cieszę się z Waszych pozytywnych informacji nowych podwojnych kreseczek, optymistycznych wizyt u lekarzy ! Trzymam za Was kciuki!
Ja dziś mam kryzys Niestety spełniają się czarne myśli :( Mimo prawidłowego przyrostu bety nadal nie ma zarodka ani nawet ciałka żółtego.... a już 6 tydzień
Objawy ciążowe się nasilają a ja muszę czekać 2 tyg kiedy szanse są nikłe i najpewniej skończy się zabiegiem
Odgon złe myśli.. są rzeczy na które nie ma się wpływu.Gdzies czytałam,że dobre myśli przyciągają pozytywne rozwiązania.Zamartwianie poza dodatkowymi siwymi włosami nic nie da..wierzę,że będzie dobrze,jak napisała @graż_ka ,ciąża może być mlodsza 😘

Hej
Trzeba być dobrej myśli naprawdę 💕 może usg słabej jakości? Trzymam mocno mocno kciuki 🌸

Jestem po wizycie u gin. Mimo że w aplikacji wychodzi 5 tydzień. Lekarz mówi że nie zaszłam w ciąże w okres i liczy tygodnie od owulacji. Wynika z tego 3-4 tydzień. Jest pęcherzyk 1cm. Mówi że wczesna ciąża. Następna wizyta dopiero 28 grudnia. Wtedy ma być zarodek i serduszko. Od razu dał mi duphaston,mimo że nie miał wyników badań, a jestem w ciąży po raz pierwszy. Nie wiem dlaczego. Kazał zostać w domu do drugiej wizyty. Powiedział że wszystko jest dobrze. Nie rozumiem czemu tak zapobiega? Skoro nie ma do tego powodu, nie plamie itd.

reklama
Jestem po wizycie u gin. Mimo że w aplikacji wychodzi 5 tydzień. Lekarz mówi że nie zaszłam w ciąże w okres i liczy tygodnie od owulacji. Wynika z tego 3-4 tydzień. Jest pęcherzyk 1cm. Mówi że wczesna ciąża. Następna wizyta dopiero 28 grudnia. Wtedy ma być zarodek i serduszko. Od razu dał mi duphaston,mimo że nie miał wyników badań, a jestem w ciąży po raz pierwszy. Nie wiem dlaczego. Kazał zostać w domu do drugiej wizyty. Powiedział że wszystko jest dobrze. Nie rozumiem czemu tak zapobiega? Skoro nie ma do tego powodu, nie plamie itd.
Myślę że dlatego że ciąża wygląda na. Młodszą, dobrze że masz tak ostrożnego lekarza, lepiej dmuchać na zimne, niż później bić się z myślami że czegoś nie zrobiliśmy a mogliśmy. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze do tego 28 🤗

Do góry