reklama
olak96
Fanka BB :)
Ooo a który tydzień?To małe pod pierścieniem według niego jest zarodkiem
olak96
Ja boję się właśnie współżyć, ograniczam jak mogęA i mam się bardzo ograniczać. Nie współżyć. Nic nie dźwigać
Ooo a który tydzień?
5+5 z ostatniej miesiączki
olak96
O super że już widać zarodek, u mnie pewnie na następnej wizycie ale chcę zobaczyć chociaż pęcherzyk dzisiaj5+5 z ostatniej miesiączki
O super że już widać zarodek, u mnie pewnie na następnej wizycie ale chcę zobaczyć chociaż pęcherzyk dzisiaj
A który tydzień?
agutek_
Nie musisz nic teraz mówić, ja też się z tym tym razem wstrzymuję..bo poprzednio się zbyt szybko wydałam i się skończyło. Myślę, że każda z nas ma dość stresującą pracę..stres nie jest dla nas dobry, ale myślę też, że to kwestia naszego podejścia do pewnych rzeczy. Jeśli masz pracę fizyczną, to jest to tym bardziej zrozumiałe. Może spróbuj się na zapas nie nakręcać, że stres może mocno wpłynąć na Twój stan, bo to jeszcze potęguje ten stres.Stresuje się pracą, nie chce jeszcze wszystkim mówić tak wczesnie. Bujam w obłokach i nie mogę się skupić, najchętniej leżałabym w łóżku cały czas i miała święty spokój
olak96
5+0 dopieroA który tydzień?
reklama
Dobry plan też taki mamJa planuję iść na l4 po pierwszych prenatalnych i nifty i wtedy tez zapewne powiemy wszystkim. A jak będzie to zobaczymy...
Podziel się: