reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Stresuje się pracą, nie chce jeszcze wszystkim mówić tak wczesnie. Bujam w obłokach i nie mogę się skupić, najchętniej leżałabym w łóżku cały czas i miała święty spokój:(
Nie musisz nic teraz mówić, ja też się z tym tym razem wstrzymuję..bo poprzednio się zbyt szybko wydałam i się skończyło. Myślę, że każda z nas ma dość stresującą pracę..stres nie jest dla nas dobry, ale myślę też, że to kwestia naszego podejścia do pewnych rzeczy. Jeśli masz pracę fizyczną, to jest to tym bardziej zrozumiałe. Może spróbuj się na zapas nie nakręcać, że stres może mocno wpłynąć na Twój stan, bo to jeszcze potęguje ten stres.

reklama
Do góry