To czekamy razem.Ja też czekam na wyniki, ale mogą być dopiero wieczorem
reklama
Super wieściLekarz przyjął mnie wcześniej. Mówi, że na razie wygląda to optymistycznie.
niby facelle lubi ściemniać, ale mnie nigdy nie oszukały, a wyłapały tak małą betę, ze szokTe dwa testy dzielą 4 dni Zrobiłam pinka, ponieważ naczytałam się, że Facelle lubi ściemniać i że przedwcześnie się cieszyłam
super, piękna beta!Tez bylam na becie dzisiaj , szczerze mówiąc spodziewałam się wyniku między 500-700 a tu takie coś Zobacz załącznik 1471214
No i pięknieMam wyniki bety tydzień temu w poniedziałek 90.6. Dzisiaj 2718!
u mnie mdłości chyba jednak od ciąży a nie od infekcji. W momencie, gdy zaczynam być minimalnie głodna (czyli ciągle) to od razu mnie mdli. I wczorajsza impreza uświadomiła mi, ze słodkie to nie jest to, czego pragnę. Pragnę mięsa w każdej postaci No i brzuch mnie czasami pociągnie trochę. I oddawanie moczu co 5 minutJak się dziewczyny czujecie? U mnie cycek i jakieś takie bóle pod okresowe. Od niczego jeszcze mnie nie odrzuciło. Kawę piję ze smakiem
beta eleganckoWyszła mi beta 320 i progesteron 22 , w sobotę beta 93
superNo mój wynik też w końcu jest. W piątek było 35.6 dziś 125
Jeżeli chodzi o objawy, to boli mnie lewy jajnik, bolą mnie skutki i biegam do łazienki na siku ciągle
nooo, elegancko! A mówił coś na temat tych plamień?Lekarz przyjął mnie wcześniej. Mówi, że na razie wygląda to optymistycznie.
Super czyli za tydzień masz następną wizytę? Komentował jakoś te plamienia?
Nie, powiedział, że nie widzi żeby się łożysko odklejało. Wszystko wygląda ładnie i nie wie skąd plamienie. Muszę czekać. Mam dalej brać Duphaston. Nic więcej nie zrobimy
Tak to u mnie wygląda
To małe pod pierścieniem według niego jest zarodkiem
agutek_
Fanka BB :)
Czemu chcesz iść na L4?Trochę nas tutaj przybyło
Chyba będę o 20.00 w domu.
Chce już iść na l4
reklama
olak96
Fanka BB :)
Stresuje się pracą, nie chce jeszcze wszystkim mówić tak wczesnie. Bujam w obłokach i nie mogę się skupić, najchętniej leżałabym w łóżku cały czas i miała święty spokójCzemu chcesz iść na L4?
Podziel się: