reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Te dwa testy dzielą 4 dni ;) Zrobiłam pinka, ponieważ naczytałam się, że Facelle lubi ściemniać i że przedwcześnie się cieszyłam ;)
niby facelle lubi ściemniać, ale mnie nigdy nie oszukały, a wyłapały tak małą betę, ze szok😬

Tez bylam na becie dzisiaj , szczerze mówiąc spodziewałam się wyniku między 500-700 a tu takie coś 😯Zobacz załącznik 1471214
super, piękna beta!

Mam wyniki bety tydzień temu w poniedziałek 90.6. Dzisiaj 2718! 😭❤️❤️
No i pięknie❤️

Jak się dziewczyny czujecie? U mnie cycek i jakieś takie bóle pod okresowe. Od niczego jeszcze mnie nie odrzuciło. Kawę piję ze smakiem :)
u mnie mdłości chyba jednak od ciąży a nie od infekcji. W momencie, gdy zaczynam być minimalnie głodna (czyli ciągle) to od razu mnie mdli. I wczorajsza impreza uświadomiła mi, ze słodkie to nie jest to, czego pragnę. Pragnę mięsa w każdej postaci🙈 No i brzuch mnie czasami pociągnie trochę. I oddawanie moczu co 5 minut

Wyszła mi beta 320 i progesteron 22 , w sobotę beta 93
beta elegancko💕

No mój wynik też w końcu jest. W piątek było 35.6 dziś 125 :)
Jeżeli chodzi o objawy, to boli mnie lewy jajnik, bolą mnie skutki i biegam do łazienki na siku ciągle :)
super❣️

Lekarz przyjął mnie wcześniej. Mówi, że na razie wygląda to optymistycznie.
nooo, elegancko! A mówił coś na temat tych plamień?

Tak to u mnie wygląda

Załączniki

• 0d827625-3af2-4b73-a1b1-a07b9f139f82.jpeg
    0d827625-3af2-4b73-a1b1-a07b9f139f82.jpeg
    56,9 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry